[]

DEPREM - Ayni Yardım Göndermemek mi lazım artık?

Herkes ayni yardım göndermeyin diyor. Yeterince malzeme bölgede var. Ona rağmen sogukta, aç insanlar da var. Ama malzeme eksik diye değil. Bölgedeki malzeme koordine şekilde dağıtılamadığı için. Tır trafiği var bölge civarında.

Gönderilen tırlara vs de el koyuyor zaten afad kendisi dağıtmış gibi olmak için falan diye.

imkanı olan, az ya da çok fark etmez, mont bot su mama göndermek yerine ahbap'a nakit yardım yapsa daha iyi olacak galiba.

öyle değil mi?

 
nternette okuduklarınıza sağdan solan duyduklarınıza inanmayın herkese yetecek kadar malzeme var sıkıntı şu ki yardımlar bilinçsizce yapılıyor yalnızca resmi makamların açıklamalarına inanın. AFAD, Türk Kızılayı, Ahbap, İHH ya yardımda bulunabilirsiniz. Ayrıca malzeme göndermek yerine para yardımında bulunun. İhtiyaç duyulan malzemeler: Demir kesme makası, kadın pedi, çocuk bezi, çadır, ıslak mendil gibi malzemeler. Gıda yeteri kadar var


  • hizirbey  (10.02.23 01:19:46) 
@hızırbey

resmi makamlara yapılacak para yardımlarının ensar vakına ya da okçular vakfına falan aktartılacağını hepimiz biliyoruz. sorun zaten türkiye'de devlet olmaması. o yüzden sivil inisiyatiflerle yardımcı olmaya çalışıyor tüm insanlık.

insanlığın kanseri siyasal islamcılara karşı tüm insanlık bir şeyler yapmaya çalışıyor.

deprem vergilerimizi yemeseydiler zaten 50 milyar gibi bi paramız olacaktı. şu acı günlerde bari aktollüğü bırakın.
  • fatihkkk  (10.02.23 01:40:40) 
Lütfen Kızılay, AFAD gibi yönetim kurulları akp orgutleri arasından siyasi olarak oluşturulmus, herkesin birbiriyle akraba olduğu, başında afet yönetimi ile ilgili hiçbir eğitimi olmayan imam hatip mezunlarının olduğu kurumlara yardım yapmayınız.

Asla.

İhh zaten mavi Marmara adlı olayın arkasındaki dinci gerici bir örgüt onu hic söylemiyorum bile, çöpe at paranı daha iyi.
  • sanguine  (10.02.23 03:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.