[]

antakya'dan ankara'ya gelmeye calisan depremzede aile icin

arkadasimin ailesine yardimci olmaya calisiyorum. bu aileyi Ankara'ya getirmek icin yollar ariyorum...

aile antakya'da depremzede, 4 kisiler ve 2 de kucuk kopekleri var, evleri yikilmadi ama bolge su an yasanabilecek olmadigi icin Ankara'daki arkadaslarina gelmeye calisiyorlar.

4-5 valizleri var, 4 kisiler ve 2 kopekleri var... fakat bu kadar esya ve kopeklerle kucuk araclarina sigamazlar... kopekleri nasil getirebilirler?

Planlari su 3 kisi valizlerle ve otobusle Ankara'ya gelecek, 1 kisi arac ve kopeklerle Ankara'ya varacak... ayrica araclarinda kis lastigi de yokmus... kis lastigi olmayan bir arabayla Antakya'dan Ankara'ya gelinir mi?

bana yollarin durumunu ve kayganlik seviyesini arastirmami soyledi, mumkunse bugun veya yarin sabah cikmak istiyorlar ama ben daha guvenli bir yol bulmak istiyorum.

nasil yardimci olabiliriz bu aileye? Tum aile bireylerini, valizleri ve kopekleri alabilecek bir arac bulabiliyor muyuz?

 
yukaridaki sabitlenmis deprem icin yardim kanallari duyurusuna yazmistim hataydan ankaraya ve istanbula giden bos otobusler var. ankara otobusleri kalkmissa da istanbula gecip ordan aktarma yapabilir eger sorun olmayacaksa.


  • pide  (09.02.23 08:44:17) 
@pide tesekkurler, o numaralari sozlukte gorup aradim ama acan olmadi. ama yukaridaki listeyi gormemistim, onlari deneyecegim, tesekkurler.


  • icince bokunu cikaran arap  (09.02.23 08:57:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.