[]

Haluk Levent ve dolandırıcılık olayi

Aktroller neden elbirliği yapmış, devletten talimat almış gibi Haluk Leventi bokluyorlar, bu dolandırıcılık dedikodusunun kaynağı ne? Bütün paralar bize gelsin diye mi yapıyorlar




 
İki sebebi var. Birincisi devletin bütün organlarını mahvettikleri için halk devlete değil bir sanatçıya güveniyor. Bu bir itibar konusu. Diğeri ise Kızılay ve AFAD'a giden paralar dolaylı yollardan yandaşların cebine akıyor genelde. Onlara akan musluklar kesiliyor diye saldırıyorlardır.


  • nawar  (08.02.23 21:33:58) 
3 - yaşı 30 u geçen herkes için haluk levent için hep bir acaba sorusu olması.


  • allah yazdiysa bozsun  (08.02.23 22:25:09) 
Haluk Levent ile ilgili dolandırıcılık muhabbeti çok eski. 2000lerin ortası diye hatırlıyorum. Adamın son yıllarda yaptıkları ortada. 15 yıl önce böyle bir olay yaşamıştır belki bir hata yapmıştır ama Ahbapla yaptıkları yıllardır görülüyor, üstelik devlet didik didik ediyodur gelen giden paraları ki kendisi de açıklıyor diye biliyorum. Yani adam 5 yıllık masterplan yapmadıysa büyük vurgun yapmak için, şu an kendisine güvenmemek için bir sebep yok diye düşünüyorum.


  • nundu  (08.02.23 22:32:16 ~ 09.02.23 03:26:50) 
Haluk Levent'e yüzde yüz güvenim yok. Şimdiye kadar hiç kendisine bağış yapmadım, yapanları anlayabiliyorum umarım ben yanılırım.

Buna rağmen sabah kardeşim Afad'a para gönderdiğini söylediğinde keşke Ahbap'a gönderseydin dedim. Şu an birçok insan devlete bağlı herhangi bir kurumdansa eski bir kumarbaza daha çok güveniyor ve bunun sorumlusu biz değiliz kendileri.

Birden bire böyle bir karalamaya gidildiyse de daha önceki yıllar kadar yardım gelmemiştir yardımın yapıldığı yeri karalayarak kendilerine para akmasını sağlamak istiyorlardır.
  • mutekebbir  (08.02.23 22:37:46) 
Hayat bu kadar siyah beyaz degil, gerekli sartlar olustugunda herkes her seyi yapar, aksine ben hayatta bunu yapmam diyen insana ve hayati siyah beyaz goren kisilere guvenmiyorum.

Dolandiricilik olayi ne bilmiyorum ama olduysa da belli ki dersini almis, kendini degistirmis, yillardir yaptiklari ortada. Sistematik bir sekilde hirsizlik yapmayi normallestirmis bir yapiyla kiyasladigimda ve @nundu'nun dedigi gibi tek bir acigi olsa bugune kadar erdogan'in kopekleri elli kere cokerdi uzerine, oraya bagis yapmakta bir behis gormuyorum.
  • kassiopeia  (09.02.23 00:45:22) 
Arkadaşlar Ayşe diye fenomen bir kız vardı, kanser hastalığına yakalanmış çocuklara yardım ediyordu. Bu kızla bir süre aynı yerde çakıştım, 100 bin takipçisi vardı. Haluk Levent kendisine ahbap’ta ortaklık teklif etmişti, o da bunların yanında bir süre yardım toplamıştı. Kız bana avukatların ve Haluk Levent’in ciddi miktarda parayı cebe indirdiğini, bu yüzden onların yanından ayrıldığını ve kimseye anlatsa inanmayacakları için açıklama yapmadığını söylemişti. Kendi halinde, öğretmen bir kızcağızdı, yalan söyleyeceğini düşünmüyorum.

Nasıl daha önce dolandırıcılık yapan birinin zamanla değiştiğinden emin olabiliriz? Bu düşündürüyor beni? Haluk Levent bir şeyleri gözümüze sokarak yapıyor, bunun için mi? Yine de nasıl emin olabiliriz ki bağışların %20’sini cebine atmadığını? Bunu bilmeden ben de siz de kesin hüküm veremezsiniz gibi geliyor?
  • damba  (09.02.23 11:07:04) 
@damba haklı kimseye %100 güvenemezsin. Haluk Levent de koordinasyon sürecine bağlı olarak pay alıyordur. %20 alıyorsa bunu çıkıp net bir şekilde söylesin. Bağış yapanların çoğunun devam edeceğine eminim. Çünkü alternatifi yok. Kızılay'a yapılan yardımların %20'si ancak ihtiyaç sahiplerine gidiyordur mesela. Örtbas edilen skandallardan erişim engeli konmayanlar hala internette. Karşılaştırınca hala Ahbap daha güvenilir. İnsanlar da o sebeple güvenerek yardımcı oluyor. Tabii benim ilk yazdığım şu an saldırı yapılmasının amacı.


  • nawar  (09.02.23 15:10:50) 
haluk leventin avukato yakin bir arkadasimdi. haluk leventin hapse girmesine sebep olan konu senet meselesi. zamanında abisi haluk levent adına oraya buraya senet kesiyor.. haluk levent de olayi polis kapiya dayandiginda ögreniyor.

güvenilirlik meselesine gelince, para söz konusu oldugunda kimseye güvenmemek gerekiyor. stkların bagıslari nasil harcadigi bütün dünyada tartisilan bir konu ve cok güvendiginiz bm'den oxfam ve shelterbox a bir cok uluslararasi yardim kurulusu gelen bagislarin önemli bir kismini operasyonel giderler (maasi, kirasi, calisanların yol ve otel paralari gibi) icin harciyor. yardim kurulusu isi cok güzel paralarin döndügü bir sektöre dönüsmüs durumda, bugun türkiyede görev yapan uluslararasi kuruluslarda calisan büro memurlari bile profesör maasinin üstünde maas aliyor. yıllar önce van depreminde göcük altında ölen japon grubun tercümanligini yapan arkadasa, bizim ekibe katil, 5000 dolar arti tüm masraflar bir gelirin olur demislerdi.
  • tadellesever  (09.02.23 15:12:09 ~ 15:15:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.