[]

Uzulememe hissizlik

Merhaba

Üç gundur Olan şeylere uzulemiyorum tepkisiz hissiz. Şu an haberlerde görüntüler var ama bende sıfır tepki
Bunun adı nedir ne yapmak lazım

Psikolojik destek alacağım ama size sormak istedi

Aslında olay depremle alakalı değil. Uzun zamandır yaklaşık beş altı yıldır çevremdeki insanların yaşadığı zorluklar kötülükler vs vs.

 
Çok yemek yiyor olabilir misin? Kendini aç bırak, perhiz yap. Kalbin çalışmaya başlayabilir..


  • füt  (08.02.23 15:34:02) 
empati yoksunlugu rahatsizligin olabilir


  • Kittie  (08.02.23 15:38:06) 
Duygu körlügü deniliyor ama majör depresyon nedir seklinde bir arama yaparsan yardimci olabilir.


  • acilia  (08.02.23 15:48:01) 
aynısı bende de var. normalde çok duygusal, hisli bir insanımdır. ama doğal afetlerde üzülemiyorum.

edit: depresyonda olan insanlara göre dünyanın en kötü durumdaki insanı kendisi olduğu için diğerleri için üzülemeyebilir. bir nevi üzülme kotasının doldurulması gibi bir şey.

edit: antisosyal kişilik bozukluğu, sosyal fobi, asosyallik gibi insan sevmeme durumlarında da bir üzüntü hissedilmeyebilir.
  • nickini degistiren yazar  (08.02.23 15:51:39 ~ 16:01:53) 
bence sizinki bağlantı kuramamak. şok durumuyla alakası yok. böyle bir acının ne ifade ettiğini tahayyül edemiyorsunuz. benim bazı videolarda ağlamamak için videoyu durdurduğum oldu. o çığlıkları çok yakından tanıyorum çünkü. bunun dramadan hoşlanmakla alakası yok. bu düşünce çok kaba. birilerinin acısını paylaşabilmek yüce bir şeydir. bunun aksi halinde acısını haykıran vatandaşın karşısında valinin yaptığı gibi gülersiniz.

üzülmek zorunda değilsiniz ama yardım etmek için üzülmeniz gerekmiyor.
  • bohr atom modeli  (08.02.23 21:19:12 ~ 21:22:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.