[]

Devlet Ahbap'a da çöker mi?

Yani biliyorsunuz devletimizin iyi çalışan herhangi bir sisteme tahammülü yok hemen ona çöküp sindirip işlevsiz hale getirme çabasına girer, Ahbap da görünen o ki devletin kendi kanallarından daha iyi iş çıkardı bu deprem felaketinde. Devlet büyüklerimiz bu işler biraz soğuduğunda Akut'a yaptığı gibi "gel bakalım Haluk efendi" deyip böyle bir işin içine girer mi sizce? Teşekkür ederim.




 
Kısa vadede onunla uğraşacaklarını sanmıyorum. Ayrıca Haluk Levent politik olarak taraf almıyor (İyi de yapıyor), dolayısıyla da çok bahane vermiyor.


  • salihdt  (08.02.23 11:39:09) 
düzen değişmezse %100.


  • gabe h coud  (08.02.23 11:45:57) 
Iyi olan her şeye çokerler ellerinden geldigince.


  • logisticsmanager  (08.02.23 11:46:53) 
Şu an benim gördüğüm Haluk Levent üzerinden bir itibarsızlaştırma çabası var. Derneğe kimse laf edemiyor şimdilik. Ama sular durulunca derneği kapatmak için muhtemelen ellerinden geleni yaparlar.


  • alex_pearson  (08.02.23 14:47:56) 
az kaldı çökerler.


  • mikahakkinen  (08.02.23 15:30:28) 
az önce oğuzhan uğur bir twit ve görüntü paylaştı. sağlık bakanı ve savunma bakanı deprem bölgesinde haluk levent'ten kurtarma ve yardım organizsyonuyla ilgili brifing alıyorlardı. devlet ahbap'tan destek alır durumda yani şu an. sanmıyorum kolay kolay öyle bir çökme durumu yaşanacağını kısa vadede.


  • del piero10  (08.02.23 16:52:00) 
abi valla dediğin gibi, bir aralar akut vardı benim çocukluğumda 1.sınıta yardım toplamışlardı, herkesin de afet dendiği zaman dilindeydi ismi. sene 2004'tü.

ahbap'ın da adını hatırlayamayabiliriz yani 5-10 sene sonra.
akut'a ne oldu?
  • thedepressed  (08.02.23 17:00:24) 
Şu an sıcağı sıcağına olmaz ama gelen yardım oranları ve miktarları artar, yardım kuruluşları dolayısıyla yandaşlara aktardıkları paranın musluğu kesilirse çökerler. PKK'ya yardım ediyor ya da Fetö'ye yardım ediyor falan deyip kayyum atarlar her yere yaptıkları gibi.


  • nawar  (08.02.23 17:00:45) 
En başta yazdığımı geri alıyorum... Başladılar bile üstlerine gitmeye. Muhtemelen Ahbap'ı topladıkları tüm parayı AFAD'a aktarmaya zorlayacaklar.


  • salihdt  (10.02.23 06:19:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.