[]

Reçetesiz sakinleştirici

Bu gündemde kendimle ilgili duyuru açmak istemezdim ama zaten hem deprem fobisi hem anksiyetesi olan bir insanım, son iki gündür anksiyetemin panik atağa çevirdiğini düşünüyorum. ara ara (bir-iki saatte bir) ağlama krizleri ve hyperventilation denen olayı yaşıyorum, yer yer neredeyse bayılacak kadar kötüleşiyor. Şu kötü günler geçtiğinde elbette ki psikiyatristle bunu konuşacağım ama o zamana kadar beni biraz olsun sakinleştirecek reçetesiz ilaç bilen var mıdır? iki gündür eşya bağışı toplama gönüllülüğü yapıyorum ve mental olarak tükendim ama bırakmak da istemiyorum.




 
Öncelikle geçmişolsun.

Kötü günlerin geçmesini beklemenize gerek yok. Tıbbi yardım almanızda şu an için bir engel yok. Gönüllü olarak daha fazla katkı sağlayabilmek için sizin sağlığınız çok önemli. Kendinizi ihmal etmeyin.

Passiflora şurup kullanabilirsiniz. Bir nebze işe yarar. :nternetten ve eczanelerden temin edebilirsiniz.

www.memorial.com.tr
  • Mirket  (07.02.23 11:38:48 ~ 11:40:49) 
kendinize iyi bakmazsanız kimseye iyi bakamazsınız. ilk yardımda bile önce ilk yardımcı kendi güvenliği için gerekeni yapar sonra işe koyulur. bir iki gün dinlenin, kendinize gelmeye çalışın.


  • sert siyah krom  (07.02.23 11:47:26) 
lustral diye biliyorum. geçmiş olsun.


  • elorelia  (07.02.23 11:51:42) 
atarax çok iyi geliyor bu tarz durumlarda. ancak deprem fobisi ve anksiyetesi olan bir insan olarak neden gidip gönüllü oldunuz? sizin durumunuzda biri katkıda bulunmak bir yana oradaki kişilere daha çok zorluk bile çıkarabilir o tarz bir ortamda krize girerse. her şeyi bırakıp kendinizi iyileştirmeye odaklanmanız herkes için en iyisi olur diye düşünüyorum sevgili dostum yoksa cidden daha kötüye gidebilir durumunuz.

kötü günler geçmeyecek, dünyanın her yerinde her saniye bir sürü kötü olay oluyor. trde de olmaya devam edecek. kendinize odaklanın yoksa ciddi sıkıntı yaşayacaksınız.
  • roket adam  (07.02.23 11:57:03) 
Teşekkürler arkadaşlar. Maalesef hepiniz haklısınız ama 99 depremini dört yaşında yaşamış biri olarak çok ciddi bir travmam var. Şu an insanların orada göçük altında olduğunu düşündükçe evde otursam da dinlenemiyorum. Biraz gücüm kuvvetim olsa direkt bölgede gönüllü olacaktım, onu yapamıyor olmak da ayrı canımı sıkıyor. Öyle yani ne diyeyim.


  • love my way  (07.02.23 12:07:02) 
Passiflora, 5 htp, st johns wort, insidon.

Bu şekilde ilaç önermek pek doğru olmasa da, ilk kullanımda yan etkiler de olabilir.
  • hair freak  (07.02.23 12:23:17) 
Hani uçaklarda derler ya

'Önce kendi maskenizi takın, sonra bebeğinizinkini.' diye.

Niye bebeği sonraya bıraktıklarını bir düşün bence.
  • Mirket  (07.02.23 12:24:22) 
pasiflora şurup. çok etkili değildir ama rahatlatır. en azından alkolden iyidir.


  • false pretension  (07.02.23 13:29:44) 
gecmis olsun oncelikle doktora gitmelisin bu sekilde cozum bulamazsin. buradaki insanlarda uzman degiller zaten bi dusun derim.


  • Slynmaster  (07.02.23 16:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.