[]

trendyoldan iphone alınır mı?

satıcısı trendyol(apple tr garantili) olan bir iphone normal apple sitesine göre şuan 900tl civarı daha ucuz. Acaba risk almış olunur mu? herhangi kutu açılmasından sonra farkedilecek bir kusurda 15 gün içinde iade ederken bir sorun çıkıyor mu?




 
15 gün iade sadece Apple yetkili satıcılarında var (hatta bazıları ayak bild diretiyor). Satıcı kurumsal br yer değilse başın ağrıyabilir. Mesela cihazda kozmetik bit sorun olsa Trendyol “kargo tutanağı” istiyor. Alıcı başka bir şey istiyor falan.


  • giovanne  (07.02.23 09:10:35) 
asla almam.


  • deartheodosia  (07.02.23 09:20:01) 
daha önce 2 defa iphone 11 aldım bir sorun çıkmadı.


  • al basmadan donu var  (07.02.23 09:34:16) 
Ben alıyorum bu şekilde sorun yaşamadım hiç. Kutuyu açtığınızda iade şansınız biter yalnız. Kutuyu açmadan önce kutu üzerindeki IMEI numaralarından sorgu yapabilirsiniz. Orijinal görünüyorsa kutu açılışını da video çekerek yapabilirsiniz herhangi bir soruna karşı.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (07.02.23 10:48:13) 
Ben iphone 12 aldım 1.5 yıl önce, gayet sıkıntısız. Yalnız kafana göre iade olayı kalktı telefonda bildiğim kadarıyla, onu apple.com.tr dışında yapan sanırım yok şu anda. Garantiye gönderirsin bir sıkıntı olursa. Bunun için ekstra 900 tl verilir mi, verilmez.


  • roket adam  (07.02.23 11:07:48 ~ 11:37:18) 
farklı sitelere bak.


  • nuisance  (07.02.23 11:22:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.