[]

Aktroll dava

Sabah sinirle bir başlık açtım kumun üstüne asfalt döküp yol yapmak diye. Çünkü yolun tabanında güçlendirilmesi gereken zemin ya eksik ya kusurlu. Neyse aktrollerden biri bunun screenshot'ını alıp twitter'da paylaşmış. Diğer maaşlı hesaplar da rt falan etmiş. Halbuki provokasyon değil yeni bir yol nasıl böyle tamamen kumdan oluşur diye yazmıştım o entryi. Neyse bu savcılık olayları falan başıma nasıl bir bela açılır? Teşekkürler. Yurtdışındayım bu arada.




 
işin twitter tarafını bilemiyorum ama sözlükte ve sözlükle sınırlı kalan tartışmalarda hiçbir aktroll'ün dava açtığını duymadım. çünkü kendi kimlikleri de açığa çıkar bu durumda. yurtdışındaysan da korkma hocam ne olabilir ülkeye giriş yasağı verecek ya da interpol ile ortak operasyon düzenleyecek değiller ya.


  • thedepressed  (06.02.23 19:55:38) 
hicbir sey olmaz. sozlukteki mail adresin ismini falan iceriyorsa onu da degistir. oyle ulasmislardi birine.


  • antikadimag  (06.02.23 20:03:03) 
meseleye hakim olmadan yorum yapmayarak baslamayi oneriyorum.

asfalt zaten sikistirilmis alt tabaka ustune dokulur. buyuk depremlerde asfalt yollar hasar gorebilir, bu normaldir. zaten yollar/binalar hasar gormeyecek diye birsey yok. bina kullanilamayacak bir hale de gelebilir, icinden cikabilmeniz onemli. 7.7 ciddi bir deprem.

arabayla kaza yaptiginizda "bu hasar aldi" diye firmayi dava edebiliyor musunuz?

"ama japonya'da boyle olmuyor" - fakir, ortadoguda bulunan bir ucuncu dunya ulkesiyle japonya gibi bir sanayi devini karsilastirmak, garip.
  • cooperr  (06.02.23 20:08:47) 
Hiçbir şey olmaz. O dosya işleme konana kadar çoktan onların dosyaları açılacak. Seçimlerde hiç şansları yok. Merak etme.


  • andy kaufman  (06.02.23 21:36:04) 
@cooperr: almanya'da yollar inşaat demiriyle yapılıyor, beton dökülüyor
soğuk kar vs. hiçbir şey işlemeden yıllarca dayanıyor

anayolda toprağın üstüne asfalt atılmaz, mıcır bile gözükmüyrdu
  • bir soru sorcam  (06.02.23 21:37:07) 
yanlış ya da suç unsuru olacak bir şey dememişsin. takma kafana. en kötü ihtimalle bi ifade yazarsın orada da bunu belirtirsin sıkıntı olmaz.


  • roket adam  (06.02.23 22:24:54) 
Cumhurbaşkanına alenen hakaret etmediğin sürece akpye eleştiri hakkın her zaman var. Vatandaş olarak eleştiri hakkını kullanmışsın, türkiyeye geldiğinde bile en fazla yapacakları ifadeni alıp serbest bırakmak olur.

Bu arada seçimlerde akp kaybettiği an bütün davalar itibarsızlaşacak zaten
  • Unde bach canim  (07.02.23 00:40:48) 
@bir soru sorcam

yaw bunun dersini gorduk, oyle birsey yok. sozlukte biri ust gecit fotosu atmis, aha iste avrupa'da boyle yapiliyor diyor, demir beton vs. atmasyon bilgiler.

Hicbir ulke binlerce km yola beton demir atmaz. Bu butun yollar isiklandirilsin demek gibi bisey. Her isin bir fizibilitesi var, totonuzdan element uydurmayiniz..
  • cooperr  (07.02.23 00:45:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.