[]

Kortizon içeren krem

Doktor kortizon içeren bir krem verdi. Sadece 10 gün kullanacağım. Kortizon için olumsuz bir izlenim var gördüğüm kadarıyla. 10 gün kullanmak sorun oluşturur mu? Bir de eczacı ilacı seyreltti. Bu şekilde cilde yayarak kullanmak mümkün mü? Teşekkür ederim.




 
Yani atıyorum 10 gün boyunca her gün aspirin kullansan o da problem yaratabilir ama kar/zarar oranına bakacaksın. Kortizon sistemde oluşan inflamasyonu gidermek için verilir, sen bu inflamasyonu yok etmek için kortizon kullanırken biraz ödem yapacak tabii ki, kortizonun çalışma şekli o. Vücudunda inflamasyon-iltihap mı olsun yoksa ödem mi olsun? Ben ödemi tercih ederim.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (06.02.23 16:44:14 ~ 16:45:39) 
doktorun verdiği talimatla kullanmak doğrudur. 10 gün sorun olmaz, sonrasında uzun süre (2-3 ay) kullanmamak tavsiye ediliyor.


  • ayin yazari  (06.02.23 19:26:40) 
Abi bak türk hekimlerine emanet edilmekten korkun varsa seboreik için bana doktor Fransa'da kortizonlu krem verdi. Bunu da önemli toplanti vardir, yüzünde kızarıklık vardir surersin ama uzun dönem olmaz diye verdi. Kortizonu da eğer dozajinda kullanirsan asla sıkıntı yok diye belirterek verdi.

Kısacası kortizonlu kremi uzun dönem kullanmakta sıkıntı var ama doktor sana 10 gün verdiyse kullan. Ha misal al bunu haftada 3-4 kere kullan dese farklı olurdu.
  • logisticsmanager  (07.02.23 01:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.