[]

ekşi kullanımı hakkında

şukela modunu daha aktif bir şekilde kullanmanın yolları var mıdır? mesela özelllikle dizi başlıklarında yaşıyorum bunu. diziyi çıktığı gün değil de 3-5 gün sonra izlediğimde son bölümün yayınlandığı tarihten itibaren bi kapsam aralığında en beğenilenleri görebilmenin yolu var mı? ya da atıyorum son 15 sayfadaki entryler arasındaki en beğenilenler vs gibi.




 
Maalesef yok.


  • ruhen hastayim ben  (05.02.23 17:07:26) 
bi yazılım eklenti vs de mi yok aslında çok zor bir şey olmasa gerek


  • f02561  (05.02.23 17:20:34) 
araya sızmış gibi olacağım ama, harbiden yok mu buna göre bir eklenti?

ekşi sözlüğün şunu düşünememiş olması çok saçma.

şükela: tümü / bugün / tarih aralığına göre

iki tarih arasını seçip okuyabilmeyi çok isterdim.
  • thedepressed  (05.02.23 17:26:13) 
Bunu ben de çok istiyodum, futurama'ya sordum birkaç yıl önce bu ekşicep uygulamasını, ekşi++ eklentisini yazan kişiye. Sözlük bunu kaydetmediği için mümkün olmadığını söylemişti. En azından redditteki gibi günlük/haftalık/aylık/yıllık/tümü gibi bi ayar olsa çok iyi olurdu ama o da yok maalesef :/


  • nundu  (05.02.23 18:01:36) 
@nundu
abi çok saçma. sözlüğün kaydetmesine gerek yok ki. normal şekilde şükela modu tümüne basılmış gibi yapıcak yazılım ama sadece bizim istediğimi tarih aralığındakileri yukarıdan aşağı sıralayacak. istediğimiz tarih aralığının dışında kalıp şükela listesinde olan entryleri ise göstermeyecek. olay aslında bu kadar basit. yazılmdan biraz anlasam yapardım. hiç de zor bir olaymış gibi gelmiyor yapması.
hatta şimdi düşününce uygun metodla anlatmayı bilirsen chatgpt bile yazabilir bence böyle bir basit program
  • f02561  (05.02.23 18:08:31 ~ 18:14:47) 
sozluk gercekten rezil yonetiliyor her anlamda. hem moderasyon, hem de teknik anlamda rezil bir olusum. su populerlikte, tr internetinin ciddi bir bolumunu olusturan site amator bir site gibi hala.

sirketlesince profesyonellesecek sanmistim ama ssg ve kanzuk beyler durum yeme yolunu tercih ettiler. reddit mesela sozluk gibi baslayip surekli teknik olarak onune koyan, simdi basladigi noktadan fersah fersah ileride olan bir yer.
  • antikadimag  (05.02.23 19:54:28) 
şimdi kendisiyle olan mesajlaşmamı buldum. Bunu isteyen çok oluyor ama hangi entry'nin ne kadar oy aldığını bilemediğimiz için bunu yapamıyorum demiş. Sizin dediğiniz belki olabilir ama orada da yine hangi entry ne kadar şükela aldı onu bilmek gerekiyor. Onun dışında şükela tümündeki belli aralıktakileri çek gibi bi şey yapılması belki sözlüğün kendi kodlarıyla çatışıyodur bilemiyorum.


  • nundu  (05.02.23 20:52:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.