[]

Nasıl olur?

Merhaba,
Bir yakın tanıdığım kardeşine para göndermiş. Aynı gün akşamında eşi "sen kardeşine şu kadar para göndermişsin, hayırdır? " şeklinde bazı söylemlerde bulunmuş.

Birincisi hesap ilgili kişinin adına, eşinin erişimi mümkün değil. Ayrıca mail hesabı vs kendisine ait şifreleri eşinde yok.

Merak ettiğimiz konu eşinin nasıl haberi olduğu? Bu nasıl mümkün olabilir?

Teşekkürler.

 
casus yazılım veya bankacı tanıdık vs olabilir. bir yerlerde konuşulduysa kulağına gelmiş olabilir. hesaplara erişimi yoktur ama bildirimi görmüş olabilir böyle böyle bir sürü legal/illegal ihtimal saymak mümkün.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (04.02.23 15:08:17) 
Para gidince bildirim geliyorsa bunu görmüş olabilir diyeceğim ama erişimi yok diyorsunuz. Telefonun ekranında görmüş de olabilir (kilitliyken bildirimlerin içeriğini gizle ayarı açık değilse) ya da eşinin bankacısıyla muhabbeti var mi? Aklıma sadece bankadan legal olmayan şekilde bilgi almış olması ihtimali geliyor diğer seçenekler mümkün değilse.


  • orient blue  (04.02.23 15:10:56) 
Kardeşinden öğrenmiş olabilir.


  • inheritance  (04.02.23 15:17:32) 
Tüm seçenekler imkansız. @inheritance hayır kardeşi herhangi bir şey söylememiş.


  • Cenk Daniels  (04.02.23 15:34:19) 
Hocam öğrenmiş mi öğrenmiş demek ki seçenekler sandığınız kadar imkansız değilmiş.


  • ruhen hastayim ben  (04.02.23 15:37:53) 
Bunu eşine sorsanız? Yani adamda iphone vardır, eşinde de ipad vardır ve ikisinde de adamın icloud'u çalıştığı için bankadan gelen SMS'i ipad üzerinden eşi de okumuştur falan... Türlü türlü yolları var..


  • malheiros  (04.02.23 15:41:27) 
bankacılar bilgileri paylaşabiliyor ama kimse böyle bir olay için gidip başkasının hesaplarını kurcalamaz.

1. telefon bildirimlerinden görmüştür.
2. bir şekilde telefona/hesaba erişimi vardır.
3. kardeş ya da kardeşin söylediği biri iletmiştir.

başka seçenek yok.
  • deartheodosia  (04.02.23 15:43:23) 
Zarf atmıştır:)


  • rodeocu  (04.02.23 16:59:30) 
İnsanlar tüm seçenekleri sıralamış hepsi imkansız diyorsunuz e niye açtınız o zaman duyuruyu?

Ben de söyleyeyim CIA ile çalışıyor eşi onlar haber uçurmuş.
  • Mcfly  (04.02.23 18:37:33) 
bir suru ihtimal olabilir. bu ihtimaller 3 kanal uzerinden olabilir.

1.veren
2.alan
3.bulan

veren kisi uzerinden ornek vermek gerekirse: parayi gonderdikten sonra dekontun ciktisini alip saklamistir. bulan kisi gidip yazici gecmisinden son ciktilara bakmistir.
  • buenosdias  (04.02.23 18:40:49 ~ 18:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.