[]

Badminton Oynamak İstiyorum

Merhabalar,

Bendeniz Deniz. 28 yasinda, İstanbul'da ikamet eden, film-reklam sektöründe freelance calisan bir kimseyim.

Lisedeyken kisa sureli badminton oynamıştım. Cok keyifliydi simdi tekrar oynamak istiyorum fakat bunun icin bir partnere, oyun arkadaşına ihtiyacim var. Kurallarını kaidelerini hatırlamıyorum. Pratiğim de yok henüz. Fakat biraz arastirma ve oynamayla halledebiliriz, kisa surede alisabiliriz diye düşünüyorum.

Çok profesyonel olmayan iki tane raketim ve bir kac tane topum mevcut.

Tenis ya da voleybol kortlarinda ya da genis park acik alanlarda benimle oynayabilecek, badminton oynamak isteyen bir arkadas arıyorum.


İstanbul Avrupa yakasinda oturuyorum. Anadolu yakasi olmasi da hiç önemli değil. Karşıyi bu yakadan daha cok severim zaten. Moda sahil falan bile olur mesela oylesine aklima geldi ama daha iyi bir oneriye de her zaman acigim.


İlgilenen birileri var mıdır? Ya da konuyla ilgili alternatif bir onerisi olan (soyle bir dernek var orada oynayabilirsiniz, partner bulabilirsiniz gibi) varsa oaylasabilir mi? Tembellikten de danismiyorum ben kendimce bir araştırma yaptim ama cocuklara yönelik kurslar ve belli tarihlerde basvuruya acik belediye etkinlikleri buldum daha cok.

Teşekkür ederim simdiden.

 
Ben buna benzer bir girişimde geçen yıllarda bulunmuştum. Tek bir spor üzerine değildi. Sonuç olarak sıfır aksiyon alınmıştı. Bu tür etkinlikleri çok seviyorum. Fakat badmintonda başarılı değilim, grupça alternatif şeyler olursa seve seve gelirim.


  • ruhen hastayim ben  (04.02.23 15:10:37) 
istanbulda olsam gelirdim, bunun için rüzgarsız kapalı bir alan da bulmak gerek


  • freebird5406_2  (04.02.23 15:34:21) 
Ben badminton cok severim ama nerede oynayacagiz?


  • balpolen  (04.02.23 15:53:16) 
@ruhen hastayım ben

Merhaba. Ben voleybolu seviyordum badminton dışında. Onun icin ucretli bir maca katıldım fakat liseden beri oynamadım icin cok paslanmisim hic keyif alamadim, iyi bilenler atladi zipladi onume sayi yapalim sayi yapalim diye hem kendimi acmaya firsatim olmadi hem de hic tanımadığım gruplara adapte olamadim. O yüzden dedim daha baslangic derecesinde birileriyle oynamak gerek mactan ziyade. Bu maclar icin de surekli gide gele acilir adapte olurdum fakat o zaman da cok pahali olacakti. İyi olup olmamaniz onemli değil aslinda ben de su anki durumumu bilmiyorum muhtemelen ben de muhtesem oynamiyorum. Yeter ki isteginiz ilginiz olsun, icinizden geliyorsa seve seve deneyebiliriz bence.

@freebird
Evet evet yani hava soguk ama ruzgarsiz bence.

@balpolen
Bilmem arastiralim mi beraber? Aslinda voleybol ya da tenis sahasi olan bir yer olur. İsterseniz mesajlasalim.
  • çaykovski  (04.02.23 16:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.