[]

Fenerbahce'nin iptal edilen golunu hakem izleyemiyormus

Yeni okudum bunu bir kose yazisinda:

Gazeteduvar Onur ozgen:
"Sonradan öğrendik ki, yeni protokole göre, hakemin bu pozisyonda kural dışı bir elle oynama olup olmadığını görebilmek için ekrana gelip tekrarını izlemeye hakkı bile yokmuş. Kendisine tebliğ edileni aynen uygulamak zorundaymış. Ne kadar zavallıca."

Bu olay dogru mu harbi ya? Millet niye hakeme bu kadar sovuyor o zaman?

 
Sadece o pozisyon değil ki sorun, çalışmayan bi ton düdük var maçı izleyin anlarsınız


  • olaylar olaylar  (04.02.23 13:31:09) 
Hakeme sövmek bahane. Maksat başarısızlığı örtmek. Yoksa fb kalecisi kırmızı kart görmeliydi adaletten bahsediyorsak.


  • armagan abanuz  (04.02.23 13:53:41) 
Hakemi VAR yakti zaten. Crystal clear durum yokken gol iptal edemezsin. 1 milyon kere izlesen de anlasilmiyor ne oldugu. Pozisyon flu, gol iptali yanlis.
Penaltilar dogru.
Bats'i kornerde indiriyorlar penalti. Hakem goremeybilir, VAR'in devreye girmesi lazimdi, ustelik top da tam Bats'in oraya yoneliyor yani Bats ayakta kalsa yuzde yuz gol pozisyonu.
Sondaki frikik ise hakemin en buyuk hatasi. Orda da maci gereginden fazla uzatti, sucluluk psikolojisi geregi calamadi o faulu. Frikigi verip gol olsa tum hakemlik hayati biterdi cunku. Anti - Fener lobisi cok guclu. 90+ fener atana kadar bilmemne, duduk biraktirirlardi adama. Anelka'nin elini kimse unutmaz bu ulkede mesela, 20 yil propagandasi yapilir ama 2-3 sene onceki Alanya'lar, Fatih Terim'in mersin maci, Basaksehir maci, Suleymanoular desen kimse hatirlamaz.
  • freedonia  (04.02.23 14:25:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.