[]

istenmeyen/kazara hamilelik

korunursun ama o %5 %10 ihtimaller gerceklesir buna tamam. ama esinin korunmasini istememek ustune de kazara kadinin hamile kalmasi olayina inanalim mi? butun arkadaslarim bu yalana inaniyor. eskiden vardi ya biri bir yere bosalmis da uc gun sonra bi kadin oraya oturmus hop hamile kalmis xd hikayeleri gibi. boyle istemeyerek hamile kalanlarin iddiasi disari bosalarak korunmak oluyor. benim dinledigim hikayelerde de erkeklerin cocuk istemesi veya olmasina sevinmesi seklinde sonuclaniyor. bana biraz destek cikar misiniz bu cahil kadin arkadaslarima tek basima aptal muamelesi yapmak istemiyorum




 
Ya neyine destek çıkalım karşında hem korunmayan hem de hamile kalıp kazara hamile kaldım diyen bi gerizekalı var, geri çekilme yöntemi bi doğum kontrol yöntemi değil ki kazara olsun geri çekilme yöntemi rus ruleti gibi denk gelebilir de gelmeyebilir de. Rus ruletinde mermi denk gelirse "ya kazara oldu" diyebiliyor musun? Diyemiyorsun. Bu da öyle.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (03.02.23 14:40:01 ~ 14:44:38) 
Benzer bir hikayeyi en son 25 yıl önce filan okudum, Tonguç mastürbasyon yaptıktan sonra damlayan spermlerinin üstüne yanlışlıkla dişi kedisi oturmuş ve de Kötü Kedi Şerafettin böyle dünyaya gelmişti :)

Eşimin korunmasını istemiyorsam (kadın erkek far ketmez) çocuk sahibi olmak istiyorumdur.

Edit: Geri çekilmeyi bir korunma yöntemi sanıp, kazara hamile kalmak salaklık da olsa gerçek bir durumdur.

Ama eş korunuyorken "sen artık korunma" demek ve sonra hamilelik olması yok daha neler!
  • John Bloor  (03.02.23 14:41:19 ~ 14:42:59) 
(tahtaya vurarak başlıyorum) millet "hamileymişim çok şaşırdım" diyince biz de şaşırıyorduk ama birçok çiftin korunmadan seviştiğini anladım ben. Sonra da şaşırıyorlar :D yani en basitinden prezervatif kullanıp hamile kalan kaç kişi vardır ki? O an patlasa bişey olsa yine anlayıp ona göre önlem alırsın yani.

edit: bu çocuk isteyen ama "hadi yapalım" diyemeyenlerin psikolojisi olabilir gibi geldi şimdi. İçten içe istiyorlar, bu şekilde akışına bırakıyorlar belki de.
  • nhk ni youkosu  (03.02.23 14:41:58 ~ 14:45:49) 
Korunmasını istemeyip kazara nasıl oluyo ki? Korunmazsan, dışarı da boşalsa çocuk ihtimali hiç de az değil zaten. Kazara falan da olmuyo bu, gözünü kapatıp kalabalık yolda ksrsıdan karşıya geçmeye çalıştığında araba çarparsa kaza olmaz onun gibi geliyor bu durum bana.


  • nundu  (03.02.23 14:42:58) 
:) geçenlerde eşimle konuşmuştuk bu konuyu. nasıl istenmeden hamile kalınıyor diye. bir türlü çıkar yol bulamadık. yani kondom patlasa anlarsın önlemini alırsın zaten. dışarı boşalmayı beceremeyince (zamanlamasını tutturamayınca) bu "kazayla" hamilelik gerçekleşiyor işte. başka mantıklı açıklaması yok.

dışarı boşalmak bir doğum kontrol yöntemi değil tabii ki ama biz 3 yıldır bu şekilde "korunuyoruz" tanesi 10 lira olan ve hazzı %90 azaltan bir muşambayı takacak halim yok. doğum kontrol hapı/iğnesi kadının anasını ağlatıyor, hormonları mahvediyor eşime bu kötülüğü yapamamam. bunu da eledik. spiral varmış o da çocuksuzlara tavsiye edilmiyor.

"dışarı boşalmaktan" başka çare kalmıyor. bunu da saniyelik çok iyi ayarlamak gerekiyor. 3 yıldır kaza çıkmadı çok şükür:)
  • yazar yazmaz yazan yazar  (03.02.23 14:55:42) 
cahillik ama bana da @nhk nin dediği gibi hissettirdi, sorumluluktan kaçıp olayı kazaya bağlamak

karşındakileri ikna edemezsin, düşüncelerini söyler yürürsün
  • freebird5406_2  (03.02.23 14:55:59) 
bu işin kazası korunmazsan olur. korunan birinin kaza ihtimali çok zor. tüp bebek aşılama vb tedavi yapan doktorlardan sıra dahi alınamıyor. hamile kalmak o kadar zor bir denk gelme olayı ki kazayla olma ihtimali çok zor.


  • mikahakkinen  (03.02.23 15:08:33) 
Yani yalan mı değil mi bilmem ama kim kondom kullanmak ister ki zaten, kimse keyfinden takmıyor sonuçta. Eşi istemiyorsa başka şekilde korunsunlar, kadın spiral taksın veya ne bileyim bir sürü yöntem var. Ayrıca dışarı boşalma bir yöntem değil, içeri boşalma olmadan korunmasız seks yaptı diye 2 kez hamile kalan arkadaşım var yanlışlıkla. Aşırı doğurgan bir kadın. Şimdi korunmadan penetrasyonu bırak değse yine mi hamile kalıcam diye triplere giriyor. Herkes de istiyor ki hem ayranları dökülmesin hem de bazı tatsız olaylar yaşanmasın. Göze alamayan korunsun bir sürü yöntemi var bunun artık.


  • vedatchilipeppers  (03.02.23 15:09:36) 
Cehaletinden mutlu olan insanları kurcalamayın, eğitmeye kalkmayın.

Elbette bir çok çeşidi vardır ama benim tahminim bu çiftlerin çoğu geri çekilme yöntemini uyguluyor. Tabi bu yöntemde hamile kalınabiliyor, kalınca da şaşırıyorlar.
Hassas konular bunlar, birisi söyleyince öyle detayı çok sorgulanmaz. Çok yakın arkadaşınızsa zaten sorup konuşursunuz ne demek kaza diye.

Bu konuyla tam alakalı değil ama Boris Becker'in başına gelmişti. Kadın oral seks yapıyor Boris'e. Sonra kadın Boris'ten aldıklarıyla bir şekilde hamile kalıyor. DNA testi de yapılmıştı, çocuk Boris'ten. Boris de diyor ki "e biz şey yapmadık ki!". Bu olayda Boris'in babalık sorumluluğu nedir, ne olmalı diye tartışılmıştı bir süre.
  • michael_knight  (03.02.23 15:18:07) 
michael_knight'ın dediği gibi örnekler de olabiliyor evet, sanırım Drake prezervatifin içine ketçap falan sıkıyordu spremlerimi çalıp çocuk yapıyorlar diye asdas.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (03.02.23 15:21:46) 
@yazar yazmaz yazan yazar aynı sekilde dikkat ediyoruz sanırım bu da bana çok ürkütücü geldiği için "gerçekten geri çekilme" veya "kaza olsa da bi şey olmaz" rahatlığı arasında fark olduguna inanıyorum :)


  • ala09  (03.02.23 15:30:36) 
ya bu devamlı hamile kalan kadınları/hamile bırakan erkekleri anlamıyorum ben asıl. bu nasıl bir doğurganlıktır, dölleme yeteneğidir ya? geri çekilmeyle hamilelik de zor bir şey yani bu şekilde hamile kalan varsa doğursun.


  • deartheodosia  (03.02.23 15:48:37) 
benim çevremde kimse hamile kalamıyor. takvim takibi, yumurta çatlatma iğneleri, tüp bebek tedavileri. görünürde bir sıkıntıları da yok. bu kadınlar da 91 doğumlu. kazara hamile nasıl kalınıyor ben de onu anlamıyorum, korunmasan bile hamilelik öyle kolay bir şey değil.


  • deartheodosia  (03.02.23 15:50:54) 
Direkt çevremde penetrasyon olmadan hamile kalabilmiş biri var. Bu kadar doğurgan olsaydım el ele tutuşmazdım bile çok korkunç. Öte yandan da düzenli olarak çocuk için çaba gösterip hamile kalamayanlar da var. İnsanın “bu işler kısmet” diyesi geliyor.


  • ruhen hastayim ben  (03.02.23 15:58:09) 
Eşinin korunmasını (doğum kontrol hapı ya da iud) sağlık sebeplerinden istemiyorsa ve kendisi de prezervatif kullanmak istemiyorsa buna rağmen hamile kalıyorsa tabii ki istenmeyen/kazara hamilelik olabilir. Vücut ısısı, regl döngüsü, dışarı boşalma (bu yöntem komik ama neyse) vs. olaylarına da bakmıyorlarsa o artık kazadan çıkmış oluyor tabii. Eşinin korunmasını dini sebeplerden istemiyorsa ayrı bir seviyede o, söyle de dalga geçelim.


  • nawar  (03.02.23 16:17:29) 
Yorumlari okurken aklima suradaki yenge geldi m.youtube.com


  • Kahvedesu  (03.02.23 18:43:42) 
Ben de hep adetten önceki beş gün, sonraki yedi gün mu neydi güvenlidir diye hareket ettim hiç de hayal kırıklığı olmadı ama şimdi bakıyorum da Allah korumuş. Ovulasyon tarihini saptıran şeyler var, ev taşımak, yola gitmek vs. muhtemelen bottle bir şey sonucu hamile kalınmıştır.


  • bir varmis bir yokmus  (03.02.23 23:27:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.