[]

C3 mü Corsa mı?

Sizce Citroen C3 mü alınmalı Opel Corsa mı?




 
Corsa


  • izmitcan  (01.02.23 21:13:19) 
c3 gördüğüm, bindiğim en şık en olmuş heçbek araba.
iç hacim derdim opmasa c3 aircross değil c3 alırdım.

  • berhudar ol evladim  (01.02.23 21:27:10) 
Corsa ile tecrübem yok ama C3 ten memnunum.


  • chavezding  (01.02.23 21:43:07) 
hangi kasa hangi paket? corsa daha seri c3 daha konforlu


  • glamdr1ng  (01.02.23 21:49:40) 
Corsa alırım. 2.elde degerini korur, daha tutulan araba.

Ayrıca klise gelecek ama Citroen sikintili marka. Emin ol otomobil konusundaki bu kliselerin altinda hep yasanmksliklar vardir. Büyük cogunlugu tecrubelere dayalıdır ve sehir efsanesi degildir.
Bazi kliselerin ne kadar dogru oldugunu kendi arabamda deneyimledim bol bol.


Sana tavsiyem su olur, ya temizini alirsam bakımını da duzgun yaparsam ariza yaşamam mantigiyla gidebilirsin ama sorun çıkarmayacak olsa, gelecekten haber alma yetenegin olsa ve asla sana ariza cikaramayacsgini bilsen bile piyasada "sikintili" olarak bilinen markalara yonelme.
Cunku sorun sadece sana arıza cikarip masraf yaptirmasi değil, bu cok boyutlu bir olay ve piyasanın sicak bakmadigi modelllerden birini kullanmak her acidan sorun.

Zengin değilseniz piyasada tutulan modellere yönelin.

Bu arada c3 bilmiyorum ama yeni nesil corsa inanılmaz az yakiyor.
  • stavro  (02.02.23 00:09:52) 
İkisini de kullandım, ve corsa diyorum. Daha güvende hissettiriyor, c3 şık olabilir ama dandik bi malzeme bence


  • damba  (02.02.23 06:54:50) 
hangi kasası? corsa sağlamdır piyasası daha iyidir. ben corsa seçerim.


  • mikahakkinen  (02.02.23 10:01:48) 
corsa +1


  • seyduna6687  (02.02.23 10:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.