[]

telefonunun sesi kapalı adama ulaşmak

telefonunun sesi kapalı veya kısık olan kişinin telefonunu bir şekilde öttürüp, ses çıkartıp, dikkatini çektirip duymasını sağlamanın bir yöntemi var mı?

bilinçli olarak açmıyor olamaz, öyle bir durum değil.


 
Bazı şifreleri biliyorsan telefonumu bul bıdısını çaldırabilirsin.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (01.02.23 16:41:03) 
biliyorum da bilgisayardan hesaba (google hesabı/android) giriş yapmak isteyince telefona bildirim gidiyor, ekrandaki sayıya telefonda tıkla diyor bilmemne diyor. ulan telefona ulaşamıyorum zaten problem o. google hesabına giriş yapabilsem, olmuyor. ne biçim iş anlamadım.


  • kibritsuyu  (01.02.23 16:47:05 ~ 16:48:41) 
eskiden whatsapp'ı arayınca telefonun sesi kısık da olsa çalıyordu (whatsappı uygulama olarak gördüğü için sanırım). belki bu şekilde denenebilir.


  • teritori  (01.02.23 16:50:56) 
benim yapıkredi hesaba para gelince telefon uzun uzun titriyor sdkjkfsdkl


  • baba553  (01.02.23 16:52:48) 
telefonunu "rahatsız etme" moduna almış yanlışlıkla. telefon ne çalıyor, ne titriyor. çalarken elinde tutuyor olsan bile "oğlum arıyor" diye arama ekranı çıkmıyor. sadece gözü seçerse telefon uygulamasının üstündeki kaç kere arandığını gösteren baloncuk görünüyor. onda da açmadığı mesajlar, bildirimler vesaireler olduğu için her uygulamada onar yirmişer sayı yazan baloncuk var. yukarıdaki bildirim çubuğunu indirirsen görüyorsun kim aramış diye. e tabii bildirim çubuğunda da aynı şekilde elli tane bildirim var, feysbuk bildirimi, abuk subuk yerlerden gelen sms'ler, apartman grubu, site grubu gibi dahil olduğu gruplardan gelen 750 okunmamış mesaj. tabii her uygulamanın üstünde bildirim baloncuğu. ancak gözü gören (ben, torunu vs) biri gelip temizlerse sıfırlanıyor hepsi.

rahatsız etme modunu kapattım, kendimi de istisna olarak tanımladım, aynı kişi 15 dakika içinde tekrar ararsa çalsın diye de ayarladım, yine yanlışlıkla rahatsız etme modunu açarsa diye. şimdilik çözdük umarım.
  • kibritsuyu  (05.02.23 17:11:09 ~ 17:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.