[]

enpara ve qnb kredi kartı

ben normalde uzun zamandır qnb finansbank kredi kartı kullanıyorum. kart da 5-6 aydır kırık duruyor. zaten içinde bir miktar borç vardı. ben de iyi hazır kart kırılmışken bari yenisini istemeyeyim de harcama yapmayayım yavas yavas içindeki borcu da ödeyerek bitiririm diye dusundum öyle kaldı o kart.

neyse gecenlerde de küçük bir kredi ihtiyacım oldu, en para hesabı açıp minik bir meblağ kredi çektim. hesap açarken de kredi kartı açılmış oldu bana göre yüksek bir limitte. niyetim kredi kartını alır bir köşeye sallarım. yüksek meblağlı bir şey alma ihtiyacım olursa kullanırım diye düşünüp kredi kartını iptal etmedim. ki kart zaten henüz elime bile ulaşmadı.

gene hafta kırık olan qnb bank kartının ekstresi geldi. rutin gelen meblagdan daha fazla şekilde. anladım ki kredi kartının toplam borcu, yeni en para kredi kartının limiti üzerinden ekstreye yansımış. limit 25 bin üzeri olduğu için (43 bin) asgari ödeme tutarı yüzde 40 olarak hesaplanmış haliyle fazla çıkmış.

benim kafama takılan şey şu.

1- iki kart da aynı ise niye enpara ve qnb olarak iki farklı kredi kartı var.

2- ikisi de aynı ise hangisini iptal ettireyim, ikisini birden bulundurmak istemiyorum. hangisini kullanmak daha mantıklı

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.