[]

SKG Priminden

Maaş hesaplanır mı? Malum bu ay çoğumuz zamlı maaşlarımızı yatınca öğrenebileceğiz. Az evvel SGK primimi gördüm. Acaba o miktardan alacağım maaşı bulma gibi bir durum olabiliyor mu? Teşekkürler.




 
maaşın brüt 75 bin TL'nin altındaysa hesaplanır, evet.

SGK primi / 0,15 yaparsan zamlı brüt maaşını görürsün.
  • gabe h coud  (31.01.23 13:50:56) 
az evvel gördüğün prim muhtemelen daha aralık primidir. hesaplarsan aralık maaşını bulursun, o da bulmak istediğin şey olmaz.


  • kibritsuyu  (31.01.23 14:16:31) 
@kibritsuyu evet, aralık olarak görünüyor ama neden diğerlerinden farklı miktarda?


  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (31.01.23 14:17:59) 
prim filan aldiysaniz yilsonunda o yansimistir aralik maasiniza o yuzden digerlerinden farklidir.


  • in vino veritas  (31.01.23 14:31:05) 
@in vino veritas haa, evet tamam. o zaman oldu. uğraştırdım hep. çok teşekkürler kalp.


  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (31.01.23 14:35:48) 
haa e-devlet'ten görüyorsun, anladım. ben de muhasebeden falan bir şekilde bilgi aşırdın sandım :) evet, e-devlet'ten aralık primini bu ay görürsün, o da aralık maaşıdır.


  • gabe h coud  (31.01.23 15:32:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.