[]

Sarımsak saç çıkarıyor mu

saçkıran'a filan iyi geliyor mu mesela, deneyiminiz duyumunuz var mı bu konuda




 
Sakal ya da saç kıran çıkan bölgeye sarımsak dişini ortadan kesip sürüldüğünü duydum, ama işe yarıyor mu bilmiyorum.

Fakat ben bu tür şeylere hep şöyle yaklaşırım, bu kadar büyük bir ihtiyaç ve milyarlarca insan her şeyi sürüp denemiştir. Kesin bir fayda olsa herkes tarafından bilinir zaten. Bilimsel bir bilgi olarak literatüre de geçer bence.
  • John Bloor  (31.01.23 11:35:45) 
Sarımsak yanığı diye bi arat hocam sen.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (31.01.23 11:42:14) 
Yarıyor. Berber, babama sakal kıran için önce ilgili bölgeyi kanatıp sonrasında sarımsak sürdü. Sonrasında sakal tekrar çıktı.


  • piotr  (31.01.23 11:42:52) 
Geçen yıl sakalımda kıran çıktı berber fark etti ve sarımsak sürmemi söyledi. İyice sür biraz kızarsın, deri tahriş olsun iyice demişti. Birkaç gün boyunca dediği gibi yaptım, sonrasında da şehir dışına çıkmam gerekti devam edemedim. Zaten iyice de yara olmuştu, iyi bastırmışım sürerken heralde, o durumda tekrar sarımsak sürmem zordu zaten. Neyse birkaç ay içinde bölgede tekrar sakal çıktı. Ama pat diye hızlıca olmuyor, berber de demişti zaten birkaç ay sürer eski haline dönmesi diye.


  • gallienus  (31.01.23 12:26:02) 
literatüre geçse bile literatür derya deniz, herkes literatürü yalayıp yutmuyor. bugün ortalama doktorun tedavi ettiği bir hastalığa muhteşem tedavi bulunsa ortalama doktorun öğrenmesi 20 yıl sürüyor. özellikle böyle "home remedy" tarzı şeylerle tıp camiası pek ilgilenmiyor. "soğuk hasta etmez" diye geziyorlar, soğuğun hastalığa kapı açan belki 10 farklı şeye kapı açtığını söyleyince "evet ancak tek başına soğuk hastalığa sebep olmaz" gibi kontrollü laboratuar ortamında geçerli kelime oyunları yapıyorlar. halk ise pratik günlük yaşam içinde şunu biliyor: üşümek hasta eder, ıhlamur iyi gelir.


  • sert siyah krom  (31.01.23 13:30:03) 
Bende bir kere saç kıran illeti olmuştu. Kafamın belli bölgelerinde bozuk 1 lira büyüklüğünde kellik olmuştu. Ninem sarımsagı kesip bir süre o bölgelere sürüp o bölgelerden yeniden saç çıkartmışlıgı eski haline getirmişligi var


  • limonlu eksi  (31.01.23 13:54:55) 
Sackiran bir tur mantar hastaligi, sarimsak da bir antibiyotik. Dolayisiyla mantara iyi gelir. Mantari tedavi ederseniz de mantar sebebiyle dokulen saclar geri cikar.

Ama ozellesmis antibiyotik ya da antifungal kremin daha etkili olmasi yuksek olasilik, en guzel bir cildiyeci ile gorusmek.
  • sertac akin  (31.01.23 14:35:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.