[]

is degisikligi ve linkedin

yeni bir ise basladiginizda linkedin hesabinizi hemen guncelliyor musunuz? yoksa bir sure bekliyor musunuz? raconu nasildir bu islerin?




 
Raconu bilmiyorum ama ben danışmanlık gibi takıldığım için aldığım işin sonuna doğru yazıyorum. Yani gidişatı ve sonucu garantilediğimde direkt ekliyorum. Genelde millet hemen güncelliyor ve tebriks falan aşamaları başlıyor. Millete, sektöre kısa yoldan yer değiştirdiğinin bilgisini vermek gibi.


  • halboyle  (31.01.23 00:24:02) 
Ben güncelliyorum ama raconu nasıldır, millet nasıl yapıyor bilmiyorum.


  • marsli gocmen  (31.01.23 00:24:11) 
Ben hiç yapmamışım


  • gabe h coud  (31.01.23 00:37:59) 
gıcık bir ik yoksa veya yönetici, gerek yok. benim hala eski şirket duruyor. insanların bilmesine gerek yok şirketimi


  • ShadowOfMoon  (31.01.23 01:14:42) 
yeni ise basladiktan 2-3 gun sonra yapmistim.


  • sanal uyku  (31.01.23 01:29:17) 
en son is degisikligimde guncellemem icin email geldi HR'dan, hatta ne yazmam gerektigine dair detay bile vardi.

not: yurtdisi
  • cooperr  (31.01.23 01:34:57) 
Genelde 2 hafta sonra değiştiriyorum.


  • ir10  (31.01.23 08:50:30) 
uzun süredir iş değiştirmiyorum ama değiştirsem deneme süreci bitmeden paylaşmazdım sanırım.


  • nuisance  (31.01.23 09:53:17) 
hayır ve genelde profilde paylaşmıyorum. bir iş yerinden 2 hafta sonra ayrılmıştım ondan sonra bıraktım.


  • sert siyah krom  (31.01.23 10:07:50) 
raconu yok bu işin. ben tercihen 1-2 ay beklemeyi seviyorum ama bazı şirketler sosyal medyada daha agresif oldukları için iş başı yapar yapmaz eline bir döküman seti sıkıştırırlar bunların içinde Linkedin'de vs kullanılacak materyaller de yer alır ve senden işe başlar başlamaz bunları paylaşmanı beklerler. bu zorunluluk değildir tabii ama heyecan diyelim, onlar heyecanlılar, senin de heyecanlı olmanı beklerler.


  • cedric tweedledee  (31.01.23 12:55:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.