[]

gürültü engelleyicili f/p kulaklık arıyorum

airpods pro kulaklığımı kaybettim malesef.
kulaklık almam gerekiyor ve airpods pro alamıyorum şuan çünkü çok fazla ödemem var.
şöyle gürültü önleyici özelliği olan sesi fena olmayan f/p dostu bir kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var.
marka farketmiyor. gidip öyle rastgele bir ürün almak istemiyorum kullanan memnun olan tavsiye eden olursa daha makbul olur benim için.

*piyasada 500 tl civarına airpods pro replikaları satılıyormuş. gürültü engelleyici özelliği falan çalışıyor diyorlar. bunlar alınmaz değil mi? alıpta memnun olan var mı acaba?

 
replika ürün alacağına piyasada bilinen kullanılan ucuz markaların anc'li modellerine bak derim.
Örnek: (ben anc'siz bi Taotronics kullanıyorum genel olarak memnunum)
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
  • nhk ni youkosu  (30.01.23 21:37:49 ~ 21:38:10) 
Galaxy Buds pro 2 almış arkadaş, denedim hayran kaldım. İnanılmaz bir sessizlik hissi veriyor gürültü önleyici, daha iyileri de vardır elbet ama ben beğendim performansını. Ses kalitesi de mükemmel bence. Farklı türlerde müzikler dinledim, efektleri veya enstrümanları ayrı ayrı çok net duyabiliyordum, bass performansı da mükemmeldi. 2000 e ikinci el bulup alacağım bir tane kendime de bir sürü kulaklığım olmasına rağmen.


  • hasmetizm 2046  (30.01.23 23:31:30) 
Anker liberty Air 2 pro'nun anc özelliğini çok övüyorlardı. Ses kalitesini bilemiyorum ama anker için yine iyidir bence


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (31.01.23 01:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.