[]

mtl içimi e-sigara önerisi

arkadaşlar selam yardımcı olursanız çok sevinirim. kolaya kaçan bir insan değilim 3 gün boyunca forum, youtube falan dolaştım. bir noktada tıkandığım için duyuru ekliyorum.

daha önce aşağıdaki ürünü kullanmıştım ve fakat cihazım bozuldu.

www.augvape.com

1- yukarıdaki eski kullandığım cihaz gibi çift ya da tek pilli mtl çekimine uygun güncel klasik mod tavsiyesinde bulunabilir misiniz.

Vaporesso Target 200 ve Target 100 çok şık aletler ama direct lung çekimi olduğu için sıcak bakmıyorum. bu modellerin kalitesinde mtl cihaz var mı onerebileceğiniz

2- Smoke ipx80 batarya dahili gelen modele nasıl bakıyorsunuz?cihaza 1000 tl bayıldıktan sonra batarya ne kadar süre sonrasında ölür?

3-ekstra tavsiyeleriniz nelerdir. hangi forumları takip etmem gerekir. esfvape.com harici güncel bilgilere nereden ulaşırım.

Teşekkürler.

 
yıllarca mod, rba,rta,rda ve türlü likitlerle günümü gün ettim. fakat sonunda pod'a geçtim. hem pratik hem de çok yer kaplamıyor.

mtl yapacaksanız zaten çift pile hiç ihtiyacınız yok. 1.0 - 1.2 ohm'larda hatta ato'ya gore 1.3 lerde soguk/serin buhar ile mtl yapmanız gerekir. bu dirençlerden düşüğü zaten pile çok yüklenir.

cihazlar eğer built-in atomizer ile gelmiyorsa üstüne ne takarsanız o olur. hava kanalı çok geniş değilse hatta atomizerler için de aynısı söylenebilir.

mod olarak kesinlikle dahili batarya almamanızı öneririm. günün sonunda ömürleri cihazla birlikte bitiyor.

pico plus hala iyi bir seçenek. onun haricinde mtl yapacaksanız zaten wattage ayarı ve ısı kontrolü olmasına dikkatle; bir çok üreticiyi tercih edebilirsiniz. ben olsam smok'dan uzak dururdum.

vaporesso, pod için de voopoo veya uwell.

forum olarak tr'de bu işin konsolide olduğu yer esfvape, alternatif türkçe kaynak bilmiyorum. esfvape iyidir
  • kobretti  (30.01.23 18:18:19 ~ 18:19:05) 
Salt nikotine geçmek isterseniz Smok Novo 4 ve muadillerine bakabilirsiniz. Şarjı en az 2 gün gidiyor, likit haznesi 2ml ama bir günü rahat çıkarıyor.


  • kimlanbu  (30.01.23 18:36:34) 
çok teşekkürler yanıtlar için.
sevgiler saygılar.

  • secim  (31.01.23 18:51:11) 
ben işin şu kısmını atlamışım @kobretti

"cihazlar eğer built-in atomizer ile gelmiyorsa üstüne ne takarsanız o olur. hava kanalı çok geniş değilse hatta atomizerler için de aynısı söylenebilir."

teşekkürler.

@kimlanbu

saol dostum. yedek cihaz olarak pod alacam. bunu araştırayım.
  • secim  (31.01.23 18:54:49) 
Bende cok genel konusmusum. Aslında piyasada yaygın olan 510 Tip connector'lu atomizer'ler bir cok box moda uyum saglar. o yuzden seceneginiz yuzlerce oluyor.

ne demek.
  • kobretti  (01.02.23 01:15:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.