[]

bu kulaklık markası nedir iyi midir?

www.amazon.co.uk

ufak bi indirim de yaparak 21£'a satıyorlar. yorumlar çok iyi ama ne markası belli ne bişey. 3-5 tane de satılmamış ki fake diyeyim. bu paraya led ekranlı 36 saat oynatma kapasiteli cihazın sesi çöptür diye düşünürdüm ama yorumlar çok kafa karıştırdı.

bilgisi olanların yorumunu bekliyorum

 
bariz çin malı hocam. yorumları bi 10a bölüp 10 çıkarmanı tavsiye ederim. ha işimi görecek idare edecek bir şey arıyorum diyorsan al tabi. bu şekilde ben de markasız bir vertical mouse almıştım 50TL'ye, önce bir deniyim alışırsam 1000 liralık logitech vertical mouse alırım dedim. 5 yıldır kullanıyorum 50 liralık mouseu bana mısın demedi. bozulsa yine aynısından alırım. ama ses tabi farklı bir olay, pek bir ses kalitesi beklememek lazım.


  • mutantking  (30.01.23 16:39:25 ~ 16:39:40) 
www.youtube.com

ortada bi marka yok. rasgele isim verilmiş mağazalardan biri işte...
markasız olarak alibabada toptan satışı var mesela. bu mağazalar toptan alıp kar payı koyup satıyor bütün olay bu www.alibaba.com 2000+ alımda $10.59 mesela fiyatı.

ha generic ürün olması direkt çok kötü olacağı anlamına gelmez tabi. ortalama üstü bir ürün de olabilir... ama bu markanın kaliteli ürün satayım marka bilinirliğim olsun bi kalite standardım olsun derdi yok yani.
  • konetsu  (30.01.23 21:17:22 ~ 21:24:51) 
20 poundluk kulaklik coptur buyuk ihtimal.
marka olarak "anker"i tavsiye ederim..

  • cooperr  (30.01.23 21:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.