[]

airpods pro 2 pahalı değil mi ya?

işyerinde ofisteyim burada gürültü oluyor bazen ve sürekli bir konuşan cır cır cır..

alsam kulaklık taksam kafam rahat eder mi? bir de bunu uzun süreli takabilir miyim? mesela 5-6 saat kulağımda kalsa?

bu paraya anc özelliği iyi olan başka kulaklık yok mu?

bu para verilmez bunlar ameriganın oyunları mı?

 
airpods'un gürültü engelleyicisi makina, uçak sesi, rüzgar uğultusu gibi şeyleri çok iyi kesiyor ama insan konuşmasında bence çok iyi değil. parasından bağımsız olarak söylüyorum, kulak tıkacı tak üç aşağı beş yukarı aynı şey. ama ben artı olarak bütün gün müzik dinlerim dersen tabii kendini çevreden soyutlaman daha kolay olur.


  • roket adam  (30.01.23 14:41:35) 
Bose NC700 aldım benzer dertten, iş arkadaşlarımın konuşma uğultusunu önemsenmeyecek seviyeye çekiyor. Müzik açmadan rahatça çalışabiliyorum. Bütçe sıkıntı değilse öneririm.

Airpods gürültüyü o kadar indiremiyor.
  • kimlanbu  (30.01.23 14:47:09) 
Ben Bose QC earbuds (1. nesil) aldim, over earlar kadar olmasa da sesi gayet iyi kesiyor, hem ortam hem konusma sesini. Promosyondan aldigim icin airpods prodan %60 kadar daha uyguna geldi. En uzun 4 saat falan kullandim herhangi bir rahatsizlik vermedi.

Benim tek begenmedigim kismi ustunde fiziksel tus olmamasi ve touch kontrollerin kisisellestirilememesi ama bisikletle dolastigim icin bana spesifik bir durum biraz.
  • mirafiori  (30.01.23 15:30:07) 
pro2 önceki pro1e gore konusma sesini kesmede çok daha iyi. 3 yıl 1. versiyon kullanıp yakın zamanda pro2ye geçmiş biri olarak söylüyorum.

pahalılık göreceli..
fakat şunu belirteyim bu kulaklık abdde 250dolar, avrupada 300euro.
kulaklılarda telefon gibi ötv veya farklı bir ek vergi yok(şimdilik) bu nedenle şu an avrupadan ucuz, abd ile aynı fiyata satılıyor.

üstelik döviz kuru suni olarak tutuluyor, bu kulaklığı şu an taksitle almak gayet mantıklı eğer alma niyeti varsa.
  • nuisance  (30.01.23 19:36:36 ~ 19:39:35) 
aldım gitti.


  • alt4y  (31.01.23 14:08:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.