[]

hogwarts legacy fiyat

selamlar arkadaşlar,

malum hogwarts legacynin çıkışına 2 hafta gibi bir süre kaldı, ben de bayadır sabırsızlıkla bekleyenlerden biriyim. fakat cyberpunk vakası olmasın diye çıktıktan sonra en azından bikaç hafta bekleyip insanların yorumlarını da görmek istiyorum.

şu anda playstation 5 sürümü fiyatı ön satışta 900 lira. çıktıktan sonra zamlanma ihtimali var mı sizce? ön satışın normal satıştan ucuz olduğu bir örnek biliyor musunuz hiç?
pahalılanma ihtimali yüksek bu fiyattan kap derseniz alacağım ön satıştan. :(

 
En son eylül ayında zam olmuştu psn store da sanırım. O zamandan beri de TL dolara karşı stabil durumda. Bence bir süre daha zam olmaz. Ama tabiki ytd :)


  • nuevo  (30.01.23 10:53:51) 
God of War Ragnarök suan fiyati 799. PS5 önsiparis fiyati 699 TL du diye biliyorum.

Bence al gitsin. Zaten ciktiktan 1-2 gün sonra dayanamayip alacaksin. :)
  • VIPCH  (30.01.23 11:32:15) 
Ben türkiyede önsiparişe açılır açılmaz bastım deluxe versiyonunu Steamden. Cyberpunk gibi buglı olabilir mi yani mümkün tabii tecrübesiz bir firma falan ama cyberpunk gibi vadettiklerinden uzak bir oyun olma itimali düşük gibi çünkü çok şeffaf bir süreç izledi firma. Bug olayı da en en en kötü bir ayda falan çözülür patchlerle ki o kadar sürecek derecede bir bug olacağını da sanmıyorum hele PS5'te hiç sanmam çünkü oyunu geliştirirken Sony ile işbirliği de yapmışlar.

Zam olayları PS store'da nasıl işliyor çok hakim değilim ama burası türkiye her an her şey olabilir. Harry Potter'ı seven biriysen zaten dayanamayıp alacaksın kısmına da +1 şimdiden alman daha iyi olabilir :D
  • nundu  (30.01.23 12:13:56) 
Benzer dusuncedeydim de basip alicam. Kotu ve bugli da olsa kirk yilin basi adam gibi bir hogwarts oyunu cikmis, imkan varsa ve fansan alinir.


  • wallcan  (30.01.23 12:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.