[]

Bar tavsiyesi

Merhaba. Sizlerden bar-club tavsiyesi almak istiyorum. Sevdiğiniz sık gittiğiniz ya da gidersem şuna giderim dediğiniz yerler nereler?

Sanırım şöyle bir yer arıyorum; Çarşamba geceleri de saat 3-4'e kadar eğlenebileceğimiz, müzikleri 30'lu yaşlarında insanlara da hitap edecek, ortamı kokteylleri güzel tercihen Taksim çevresinde vs...

En son 3 sene önce Kadıköy Dorock XL'de güzel konserler olurdu gece müzikler yabancı pop müzikle devam ederdi hepsine eşlik eder içer eğlenirdik. En son yazın gittiğimde eğlenemedim ortam müzik ve kitle çok değişmişti.

Yani sanırım kendimi ifade edebilmişimdir. Gümüş gerdanlar, bastıklar olmadan, 18'lik arkadaşlar içinde kalmadan güzelce eğlenmek istiyorum :)

 
Nişantaşı - Hunhar, Karloff, Grotesk, Efendi bunlar çok yakındır birbirlerine kokteylleri çok iyidir ancak 1 civarı kapatıyorlar.

Osmanbey'de Aztek var, 90lar çalar after mekanıdır, gece 1'den sonra başlar ama çok kıllardır, rezervasyonsuz pek almazlar, çok basık ve sigara içilen bir mekan.

Taksim'de corridor var, yakınında jazz bar olarak narmanlı han'da celtics en üst katında konserler güzel, daha salaş ama benim favori mekanım Kum saati var bir de Bova var
  • croswell  (30.01.23 11:52:29) 
o 3-4 sene önceki kadıköy dorock xl'ların imitasyonu olarak asmalı'da şehbender sokaktaki mekanlar var. kulp'ta içeride ve sokakta gününe göre değişse de genelde iki farklı müzik çalar, ayakta dans sadece. şimdi kulp'un karşısındaki blind'da da after başladı.

bunlar gece 1.5-2 gibi biter, 2 gibi sokağın ilerisindeki slope dolmaya başlar. cuma türkçe, cumartesi yabancı klasikler/günümüz pop falan olur.
  • patronaj1  (30.01.23 12:09:39) 
eski babylon şimdiki blind olmaz mı?


  • selam  (30.01.23 12:30:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.