[]

500bin lira civarında araba

1-2 ay içinde araba alacağım. Biraz piyasaya bakayım dedim. Bayi sıfır egea cross için 5 aydan önce teslim edemeyiz diyor. Bütçeme full donanım Hyundai bayon uyuyor, egeaya göre daha bulunabilir ama yakıt tüketimi çok fazla diyorlar. Çok da içime sinmedi.

500 bin lira civarında 4 kişilik bir ailenin seyahate çıkabileceği, çok yakmayacak, masraf ettirmeyecek hangi arabayı önerirsiniz? Sıfır- ikinci el fark etmez.(1-2 ay içindeki fiyat değişimlerini göz ardı ederek tabi)


 
bayon vs egea cross???

her türlü bayon. fiat'ta satış müdürü yakın arkadaşım var. egea almak için yanına gittim, hyundai bayisine yolladı.
  • lancelot du lac  (29.01.23 23:35:29) 
o fiyata bahsettiğin modellerde sıfır otomatik bulmak çok zor.
manuel belki bulunabilir onu bilemiyorum. zaten şuan almak isteyip kapora versen zamlı fiyattan alacaksın teslim aldığında. kesim zam yiyecek yani araçlar banko.

bence 2021 ve üzeri model touch paket otomatik clio bakabilirsin. sıfırını bulman şuan zordur bayilerde elbette diğer tüm sıfır araçlarda olduğu gibi -ki clio da çok satar egea gibi- temiz ikinci el veya şahıstan sıfır ayarında araç bulunabilir şuan bu fiyata.
yakıt konusunu önemsiyorsan zaten clio bu konuda rakipsiz araçlardan bildiğim kadarıyla.

etrafımda araç almak isteyenlerin çoğu ocak ayı içerisinde aldılar. şubat'tan itibaten zam geliyor yine. 2023 model araçlar ülkeye gelecek ve zamlı fiyattan. normalde yeni model gelince eskiler ve ikinci eller düşer ama malesef onlarda artacak bu durumda bilginiz olsun. acele değil ama hızlı davranmak karlı olacaktır.
  • pardus  (30.01.23 01:27:17 ~ 01:30:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.