[]

Monday morning podcast gibi podcast var mı?

Bill burr MMP var, 10 sene olacak heralde dinleyeli.
Resmen bir adam, rastgele konular, bazen 40 dk bazen 1 saat, ayda bir falan anca konuk var, bazen maç izler, bazen karısı falan katılır.
Oturup dinliyoruz yıllardır çok severek.

Böyle başka podcast var mi? Yani tek kişinin olduğu var ama hepsinin bir konusu, takip ettiği bir plan var.

 
radyo karavan ayça ve eşi toni 2 kişi ama belli bi programları düzenleri yok içerik açısından.
gelişine vuruyolar

  • rentts  (29.01.23 19:24:18) 
Aynı şey olmuyor pek çünkü iki kişi dedigimiz an bir sürü örnek oluyor hiçbir plan program olmadan konuşan.

Benim bulmaya çalıştığım harbiden tek bir kişinin konuştuğu bir şey, merak ettim yani böyle bir başarıya ulaşan başka var mı diye.
  • logisticsmanager  (29.01.23 19:43:39) 
ingilizce ise mmp kadar eski değil tabi ama anything goes with emma chamberlian var.

bana da burdan @hadi ya la tavsiye etmişti. eğlenceli çerezlik dinlemeye çok güzel gidiyor. takip ettiği bir plan yok anything goes. ama aradığınız tarzda.

konu takip eden tek kişili benim sevdiğim philosopize this! var ama o da random konular değil işte ama çok iyi.
  • AlsterWasser  (29.01.23 20:09:34 ~ 20:13:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.