[]

Konuşmak mı akışına bırakmak mı

www.eksiduyuru.com
Aynı kişiyle muhabbetimiz yavaş yavaş tekrar oluştu. Yılbaşında bileklik hediye ettim o da bana kitap aldı filan. Geçen pazartesi telefon görüşmesinde rüyamda gördüm bunun üzerine bir hikaye yazmak istedim ama sonradan vazgeçtim dedim. Çok merak ettim, heyecanlandım sabırsızlıkla bekliyorum dedi. Ben de gaza gelip aramızdaki önemli anları temel alıp aşkımı ayan beyan ilan eden bir hikaye yazdım. Eve gider gitmez okumuş beğenmiş. O akşam aramızdaki muhabbet iyiydi ama yelkenleri tamamen suya indirmediğini de anlayabiliyordum. Bendeki coşku seli dinmedigi için sonraki gün yani dün bu kez şiir yazdım gönderdim ama yine aradığım sıcaklığı bulamadım. Fazla hızlı gidiyorsun mu demek istiyor yahut başka bir anlam mı çıkarmalıyım bilmiyorum. Her şeyi açık açık konuşup bu ilişkiye olumlu ya da olumsuz bir ad koymalı mıyım yoksa onu bir cevaba zorlamadan akışına mı bırakmalıyım?
Not: Size karşı duygularından emin olduğunuz birinden hikaye yazmasını beklemek nasıl yorumlanmalı alelade bir istek olabilir mi


 
Ağa bu profesyonel yedekçilik değil mi?
Ne demek imajıma zarar verecek bilmem ne, seven daha doğrusu gerçekten seven insan hepsini belli bir mantığa oturtur ve devam eder.
Hem hikaye yazdıran kızdan hayır gelmez. Şahsen geleni görmedim. Biz de kendi çapımızda yazıyoruz oradan biliyoruz.
  • pavlis  (29.01.23 17:07:35) 
Ofis aşırı dedikodu ortamı ya. Bi duyulursa kimse 40 sene unutmaz, işe yeni giren insanlara bile sonradan anlatırlar, "xxx bir ara cldplay ile takılıyodu da sonradan saldı" şeklinde. Ve bu hiç güzel bi şey değil, ben olsam aşırı rahatsız olurdum. O konuda saygı duymalısın ona ve duymasını isyemediği hiç kimseye anlatmamalısın olayları.

Onun dışında akışına bırak, şöyle birkaç ay geçsin, eğer gönlü varsa o da belli eder zaten, o zaman konuşursun artık ciddi ciddi.
  • turuncu tonlarda  (29.01.23 17:11:47) 
@turuncu tonlarda, birkaç ay derken ciddi misin?
Adam aylarca diğerinin keyfini mi beklesin?
Bu arada geçen zamanında ömürden eksildiğini üzülerek eklemek istiyorum. Yeteri kadar zaman geçmiş ağa sen yoluna bak, isterse dahil olur.
  • pavlis  (29.01.23 17:17:35) 
Olacak olsa olurdu ya. Bu işler ya olur ya olmaz. Ben öyle bakıyorum. Böyle arada kalan şeylerden iyi bir şey çıkmaz. Hele hikâye, şiir falan günümüzde kadınlar için pek karşılığı olmayan şeyler. Yürüme tarzınızda biraz sorun var.


  • dissendium  (29.01.23 17:29:37) 
dissendium'un yazdıklarını yazmaya gelmiştim.


  • rakicandir  (29.01.23 20:26:25) 
Diğer duyurunuzda amiri olduğunu yazmıştınız. Karşı taraf da aranızdaki bu dengesizliği aşacak kadar istekli değil anladığım kadarıyla. Bence vazgeçin.


  • peki madem  (29.01.23 20:57:57 ~ 20:58:12) 
Bordrolar sevişmemeli, çok başınız ağrır, bu bir.

Yaşınız kaç çok merak ettim zira karşı taraf sizin ilginizle apaçık egosunu yelpazeliyor ve siz hala kaşkol, kitap, like bla bla bla diyorsunuz. Bunu nasıl göremiyorsunuz? Bu iki.

Gerçekten imaj, kariyer, işyerinde duyulmasın vb. derdi olan insan bu flörtöz tavırları sergilemez, karışık mesajlar vermez. Net durur, iletişimi sadece işle ilgili olacak şekilde profesyonel ve sınırlı tutar. Bu da üç.
  • Phoebe  (29.01.23 21:31:40) 
hangi ilişki?


  • selam  (30.01.23 12:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.