[]

İzmirgaz işleri uzattıkça uzatıyor

Bir ev aldık... Eskiydi biraz içini falan yaptırdık doğalgaz döşettik güzel oldu. Sokağa da geçen sene herkesin binasının önüne doğalgaz kutusu koymuşlar bir bizim aldığımız evin binasına koymamışlar. Başvurduk 3 ay önce. 3 ayı bulur ama geçmez merak etmeyin dediler.

Cuma tekrar aradık 3 ay dolmak üzere olduğu için. Bu konuyla ilgilenecek ekibimiz yok 4-5 aya uzar diyorlar. E biz de şu anki evden çıkacağız birkaç haftaya. Bunlar yüzünden salak bir durumun içinde bulduk kendimizi.

Ne önerirsiniz böyle bir durumda? Elimiz kolumuz da bağlı gibi duruyor ama bir sorayım dedim yine de.

 
iki veya üç tane kaliteli klimayla devam ederdim. gaz için de bir dünya masraf edilecek, onun yerine klimaya yatırım yapmak daha iyi. çünkü klima her türlü illa ki alınacak. ben bir eve doğalgaz bağlattım izmirde. sonra pişman oldum. ayrıca sonradan eve takılan kalorifer tesisatı da problem borular çirkin görünüyor. hem de geçtiği yerlerde kırma yapma problem olabiliyor.


  • tukenmez adam  (28.01.23 15:26:06 ~ 15:26:51) 
ya o kadar petek falan bağladık şimdi... normalde ben de uzun zamandır doğalgazsız evde oturuyorum. elektrikli şofben tüp vs işimi görüyor klimayla da ısınıyorum. şimdi petek falan varken tekrar bunlara geçmeyi gururuma yediremiyorum resmen :)

aksi gibi aldığımız evde hayvan gibi kazanlı şofben vardı, önceki oturanlar baya memnundu. onu söktürdüğümüze yanıyorum. böyle olacağını bilseydim söktürmezdim ki...
  • nolmus yani  (28.01.23 15:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.