[]

İptal olan telefon hattımla Whatsapp kullanabiliyorum. Bu nasıl oluyor?

Hattım, TL yüklemediğim için iptal edildi. Fakat o numara ile kullandığım Whatsapp'ı halen kullanabiliyorum. Mesajlaşmak, konuşmak hep mümkün.

Whatsapp'tan çıkış yapsam muhtemelen bir daha giremem, değil mi? Çünkü mesela SMS ile onay kodu gönderse alamam.

Numarayı bir başkası satın alıncaya kadar mı kullanabileceğim bu no. ile Whatsapp'ı?

Eğer bir kez bu hesaptan çıkış yaparsam ya da bir şekilde kendiliğinden olursa acaba tekrar giremeyeceğim için mesajlarımı da bir daha göremez miyim?

 
Çıkış yaparsanız bir daha giremezsiniz. Numara kapansa da wp açık kalır.


  • olaylar olaylar  (28.01.23 13:47:37) 
cevabını bilmiyorum. ama en sonuncu sorunuza cevap verebilirim. whatsapp sohbet yedeklerini günlük olarak alın. android kullanıyorsanız google drive'a, ios kullanıyorsanız da icloud'a yedekleyecektir. her ikisi için de şurayı okuyabilirsiniz:

faq.whatsapp.com
  • m e b  (28.01.23 14:09:55) 
Abi yedek almak, web sürümünden giriş yapmak vs uğraşırsan sms sorduğu an patlar. Ayarları hiç ellemezsen sonsuza kadar kullanırsın.


  • baba553  (28.01.23 15:07:57) 
birkaç aya başkasına satılır tel no. o wp kurduğu zaman erişimin kesilir.
tel no değiştirebilir, şimdiki wp ye şifre koyabilirsin.

  • Whily  (28.01.23 15:35:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.