[]

Sözlükteki aktrollerin toptan uçurulması

eksisozluk.com

Hayırdır bu ne iş şimdi ? Yönetim bunca zamandır neyi bekliyordu da bir gecede bu kadar hesabı uçurmuş ?

Gerçi hesapların hepsinin tek kişi olduğu bilinen bir durum da.

 
Bıkkınlık verenleri arada uçuruyorlar. Onlarca yenisi alınmıştır.


  • vizivozo  (28.01.23 04:36:44) 
troll arkadaşlarımız bir başlığa, açıldıktan sonraki 5 dakika içinde 15 tane entry sıralamanın organize ve planlı çalışıldığı görüntüsü verdiğini akıl edemedi. moderatörler de yeni akıl etti. bence mesele bundan ibaret.


  • zgrydn  (28.01.23 08:24:08 ~ 08:24:44) 
esas neden senelerce izin verdiler diye sorulması lazım.

uzun süre sonra ilk kez sol frame'i görece temiz buldum. gene 50entrye sahip tırt hesaplar tek tük çıkmış ortaya.

bence seçim öncesi güzel bir ödeme almak için uçurdular. kendi kitlesini memnun etmek için yapılan bir hareket olma ihtimali benim gözümde %3.698483
  • kimlanbu  (28.01.23 08:28:25) 
Çoktan yapılması gereken olaydı. Daha bir çok aktroll olduğunu biliyorum. Darısı onların başına.


  • asalm  (28.01.23 09:14:08) 
hiçbir anlamı yok, ciddi ciddi işleri bu ve maaş alıyorlar; tekrar gelecekler. "şirket"leri yeni hesapları da topluca alıyordur. 10-20 tane al, ayrı ayrı giriş yap, başlığı yukarı taşı.


  • deartheodosia  (28.01.23 10:52:37) 
Yalan, algı yönetimi, provokasyon ve manipülasyon Ekşi Sözlük'te suç değil bildiğim kadarıyla. O hareketleri de bulandırıyor ama o sebeple atılmamışlardır. Sözlük baştan aşağı o tip şeylerle dolu zaten. Muhtemelen birkaç kişi çoklu hesap sahibi olup organize olarak başlık açıp ilk 10 entry'i girdikleri için uçtular. Yine gelirler.


  • nawar  (28.01.23 12:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.