[]

Robot süpürge önerebilir misiniz? Moplu haritalı olsun

Almak istiyoruz da bi tane.




 
Biz anneme Xiaomi mop 2 pro modelinden aldık ama silme olayında halıyı algılamadığı için halıyı da siliyor ya da halıyı kaldırmak gerek. Yanlış bilmiyorsam eğer roborock s5'te silmede halıyı algılama olayı var. Ona bakabilirsiniz.


  • Amaranta ursula  (27.01.23 21:04:10) 
Roborock s5, 3 yıldır memnunuz


  • mirty  (27.01.23 21:10:04) 
amaranta halının olduğu yeri yasaklı bölge olarak işaretleyebiliyorsun, çevresinden dolaşıyor.

bende vacuum mop pro var çok memnunum
  • neira  (27.01.23 21:11:35) 
ben roborock s7 kullanıyorum. evi haritalıyor, mop var, halıları otomatik algılıyor vs. memnunum.


  • king lizard  (27.01.23 21:18:44) 
- Roborock s5 Max; çok kişi aldı, yıllardır herkes memnun. (bende de var, sorunsuz)

- Roborock s7; silme konusunda biraz daha iyi, halıya gelince paspasını azıcık yukarı kaldırıyor. İnce halıları ıslatmıyor. Genelde s5 ile aradaki fiyat farkına değmiyor ama almışken daha iyisini almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz.

- Roborock s6V; keşke alsaydım dediğim model. Süpürme ve silme konusunda diğerlerinden azıcıcık daha kötü ama üzerinde kamera var. Uzaktan bağlanıp süpürgeye "şu odaya git, sağa dön sola dön" diyerek kameradan evin içini izleyebilmenizi sağlıyor.
- Mop 2 Pro; Fiyatı diğerlerinde daha uygun. Bir adet harita oluşturabiliyor. Fiyat/performans olarak öne çıkan model.

Bu arada benim anladığım kadarıyla hiçbir robot süpürge mükemmel çalışmıyor. Bazen haritasını unutuyor, bazen nerede olduğunu anlayamıyor, bazen gitmemesi gereken yerlere gidiyor. Düşününce süper gibi görünse de robot çalışsın diye yerdekileri toplamak, halılar kıvrılmasın da takılmasın diye ummak gerekiyor. Almayın demiyorum ama rüya gibi olmadığını söyleyeyim diyorum.

Bir de çoğu model siyah fayans veya siyaha yakın renk halı olunca onu delik/uçurum zannediyor. Çalışmıyor. Evinizde böyle bir durum varsa dikkat edin.
  • michael_knight  (27.01.23 21:47:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.