[]

Aseksüel olmuş olabilir miyim?

Hayatımın bana en güçlü, zirve şeyler hissettiren o ilişkisi sonlandıktan sonraki süreçte yeni bir kadınla ne zaman tanışsam hemen sıkıldığımı fark ettim. İstemsizce beynim her karşıma çıkanı eskisiyle kıyaslıyordu, olmuyordu, hiç heyecanlanamıyordum. Sürekli başa sarmalar, yeni denemeler falan aşırı lüzumsuz gelmeye başlamıştı. Bu durum beni zamanla yeni insan tanıma hevesinden uzaklaştırdı. Kendime, işime, sporuma, yakın arkadaşlarıma odaklı bir hayatım var artık.

Ve tüm bu durumların beraberinde getirdiği bir sonuç olarak da sekssiz, kadınsız yaşamaya alıştım. Çok uzun zamandır seksi zerre aramıyorum, canım çekmiyor. Biraz canım istese birileriyle tanışmak için dating app vs. denerdim ama yok, sıfır. Zamanında pek çok haltı yemiş 30'lu yaşlarında hetero bir erkek olarak şu an bu durumdayım. Bitmiş biri ilişkimden sonraki yeni denemelerimde aradıklarımı hiç bulamayınca adım adım bu noktaya geldiğimin de altını tekrardan çizmiş olayım.

Aseksüel olmuş olabilir miyim acaba? Sonradan olunabiliyor mu?

 
Seks için söylediklerin osbir için de geçerli ise evet, yoksa hayır.


  • baba553  (27.01.23 17:20:06) 
@baba553 Onun için de geçerli evet.


  • magni  (27.01.23 17:22:28) 
Aseksüellik doğuştan benim bildiğim. hastaneye gidip hormon testi yapılabilir.


  • komando kani var bende  (27.01.23 17:27:38) 
ne kadar zaman oldu ayrılalı?

benim bir arkadaş, ayrıldıktan uzun bir süre sonra başka birini bulunca şöyle demişti: "ondan (eskisinden) başka kimseden hoşlanmayacağımı sanmıştım"

geçici bir şeydir muhtemelen.
  • ahm1  (27.01.23 20:26:07) 
Sanmıyorum, aşırı yüklemeden dolayı doymuşsunuz. Vücut ve hislerde yıpranma olmuş olabilir. Biraz zaman verin kendinize, normal seviyesine gelecektir


  • Leonardo~Da~Vinci  (27.01.23 23:08:19) 
Bazı mineral ve elementlerin eksikliği sebebiyle testosteron seviyeniz de düşmüş olabilir.

Çinko/magnezyum/selenyum/d3 seviyelerinizi kontrol ettirebilirsiniz.

Yeterince beslenemiyoruz.

Sporda da bacak idmanlarını ihmal etmeyin.

Depresyon da seksüel isteği yok eder.
  • msb  (28.01.23 13:20:32) 
en önemli bilgi olan ne zamandır böyle olduğunu yazmamışsın. aseksüelliği tam nasıl tanımlamak lazım diğer insanlara veya sekse karşı eskisi gibi heyecan hissetmemek aseksüellik midir bilmiyorum ama cinsellikten soğumak diyeyim ben ona. 5-10 yıldır böyle hissediyosan kalıcı olabilir. 6 ay 1 yıldır böyle hissediyosan geçici bir şey olabilir zaman vermek gerekebilir. 1 yıl olmadıysa bence biraz daha zaman vermek lazım ama 1 yılı geçtiyse bir doktora gidip hormon testleri falan yaptırmak da iyi olur sanki. onun dışında bu isteksizlik mevzun sadece aşk ve seks hayatında mı? onun dışında da böyleysen depresyonda da olabilirsin onun çözümü başka tabi.


  • semaforo de medianoche  (28.01.23 13:40:04) 
dostum biz kadinlara bir gunde kusmedik. resmen prime donemimde olmama ragmen kimseyi arzulamiyorum su siralar. en siradan kiz brad pitt'i hak ettigini dusunecek kadar deluzyonel. instagram sosyal medya vs kadinlara kafayi yedirtti. annem koyden kiz bulsa evlenirim.


  • baldur2  (28.01.23 14:18:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.