[]

Kur korumalıya devam mı?

3 aylık dönemlerde bağladım parayı ama son 2 seferdir getiri sağlamadı. 3 aylık ya da 6 aylik bağlasam mi ya da uzak mı dursam?




 
3 ay sonra ne kadar faiz geldi? Vadeli mevduat daha iyi değil mi?


  • Kahvedesu  (26.01.23 22:47:06) 
getiri sağlamadı ne demek? faiz geliri almadın mı? bu mümkün değil.
tabii ki mevduat faizinden düşük olacak getirin zira kur riskin yok. kur birden 2 katına çıksaydı mevduatın kaç katı para alacaktın onu düşünerek kkmye giriyorsun zaten. şu anda en risksiz para kazanma yöntemi denebilir

  • roket adam  (26.01.23 23:28:56 ~ 23:29:07) 
KKM faizleri artacak. Bir iki gün bekle.

twitter.com
  • Mirket  (26.01.23 23:40:41) 
mirket +1 KKM faizleri üst sınırı kaldırılıyor diye haber vardı. Biraz bekleyin TL'deyseniz. Miktar yüklüyse günlük faiz veren bankalara bakabilirsiniz bu bekleme sürecinde.

Şu an Euro'nun 25-26TL seviyelerinde olması gerekiyor. Bu büyük ihtimalle seçimden sonra olacak artık. O seviyeye çıkması ne kadar sürede olacak bilemiyoruz.

Yerinizde olsam KKM faizleri artana dek paramı günlük faizde değerlendirirdim. Üst sınır kalkarsa üç aylık KKM. Sonrasında seçim öncesi dolar.

Kur korumalının faizlerini arttırmazlarsa mayıs ayına kadar birer aylık mevduat faizi almaya devam ederdim. Seçim öncesi yine dolar.
  • pispinti  (27.01.23 09:33:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.