[]

Bu nasıl bir hastalık? Ne bunun tanımı.

Boğaz şişliği,yoğun baş ağrısı ve aşırı halsizlikle geçen ilk gün. Şu an 5. Gündeyim. Halsizlik devam, bazen baş ağrısı var. Daha iyiyim ama çabuk yoruluyorum. Doktorlarda şu bu demiyor. Nası geçer bu?




 
Seninki yine iyiymiş.
Benimkisi 1 virgül 5 ayda geçti. Son güne kadar eziyet ilk günü aratmadı. Nefes borusuna ulaşan bir faranjit yaşadım. Kaba tabirle gırtlağa kadar yara doldu ağzım.
İki kutu x 1000mg antibiyotik bitirdim. Son antibiyotiği içerken çaresizce yeni nesil antibiyotik çalışmaları makaleleri okuyordum.
Hala nasıl iyileştim bilmiyorum. Tuborg Kış Birası(Winter Time) etkisi olduğuna inanıyorum.
  • pavlis  (26.01.23 20:33:47) 
Şuna benziyor mu?

Salgını var sanırım.

Geçmişolsun.

www.memorial.com.tr
  • Mirket  (26.01.23 20:35:47) 
tam ne bilmiyorum fakat aralık ayında istanbuldaki arkadaşlarım bu şikayetlerle kırıldılar, çok zor geçiyor bir iki günde atlatılacak gibi değil, istanbulda çok yaygındı


  • freebird5406_2  (26.01.23 20:37:06) 
@mirket bunlar yok sadece aşırı yorgunluk var yoğun.

Egede bir ilçede yaşıyoruz, hinterlandımız dar. Antalyaya eğitime gittik tüm türkiyenin virüsünü kaptık. Ne lanet bir şey.
  • mikahakkinen  (26.01.23 20:56:17) 
Biz de aynı hastalığa yakalandık ailecek. Agumentin antibiyotik ile 5 günde ancak geçti


  • Lucidream  (26.01.23 22:09:17) 
İlaç kullanmayın, hakiki ev yapımı elma sirkesini suya karıştırıp için. Şimdilik iyileşene kadar günde 2 veya 3 defa, 1 su bardağı suya 2 çorba kaşığı. İyileştikten sonra günde 1 defa ister 2 ister 1 çorba kaşığı. Nereden bulurum derseniz instagram'da @sirkemelegi hesabı çok iyi sirkeler yapar tavsiye derim. Şu anda hastalığın ağırlığını atlatmışsınız, antibiyotik lütfen kullanmayın.


  • muhayyer divan  (27.01.23 02:41:06) 
Abi üzmek istemem de düz üsye olmuşsun işte muhtemelen influenza (grip). Biz her soğuk algınlığına grip dediğimiz için gerçek gribin ne kadar ağır geçtiğini unutuyoruz milletçe. Bizim hocalar hep şey derdi, gribe eskiden paçavra hastalığı deniyordu anadoluda paçavraya çevirdiği için. Bol su iç bolca dinlen geçer zaten. Muhtemelen viral olduğu için antibiyotik işe yaramaz ama boğaz ağrınız da varsa bi doktorun bakması iyi olabilir kriptik olmuşsa grip degil bakteriyel olabilir o zaman antibiyotik gerekir.

Elma sirkesi falan önerenleri çok dikkate almayın, bir faydası yok o tarz şeylerin.
  • nundu  (27.01.23 13:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.