[]

oda tasarım

mevcut eşyaları da kullanarak yenisi de alınacak şekilde elbette depolama alanı(yüklük dolabı, kiler vb.), hobi odası, giyinme odası tasarlamak için online ya da yüz yüze iç mimardan mı marangozdan mı kimden yardım alınmalı? ikea bu seçeneklerin içerisinde f/p olarak iyi midir başka yöntemler denenmeli midir? tecrübesi olanlar paylaşabilirse sevinirim.




 
İkea marangoza göre bi tık pahalı gelebilir, ama faydası şu: parçaları düzgün alırsan taşındığın zaman yine kullanabilirsin. Marangozun yaptığı dolabı modüler bi şekilde söküp yeni yere uydurman çok zor zor.

Ben mutfak dolabını marangoza yaptırdım, kendi çizdi model beğendi vs. güzel de oldu, ama iç mimar daha güzel şeyler yapar muhtemelen.
  • plutongezegendegilmi  (26.01.23 18:25:02) 
instagramda magicboxrooms var. dediginiz gibi de yapiyor (mevcut esyalari koruyarak, eklemeler, marangozluklar vs)

eger iyi bir marangoz/usta bulursaniz (ki sanslisiniz demektir) tam sitediginiz gibi olur, bulamazsaniz da basiniza dert alirsiniz.

ben ikea dolaplarindan cok memnunum. uzun suredir de kendisiyle birlikteyiz ki ikeanin mobilyalarindan genelde sadece dolaplarini kullanirim. bir kere duzgun kurulum yapilirsa kapisinda kayma vs yapmiyor, icini istediginiz gibi ayarlayabiliyorsunuz ve ustelik degisiklik yapmak cok kolay cunku 5 yil sonra bile ayni dolabin ayni ic parcalarini bulabiliyorsunuz.
  • 65 derece  (26.01.23 19:44:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.