[]

Uçak parasını ödedikten sonra ucuza gelen ülkeler, şehirler

Merhaba gezginler,

Uçak pahalı olabilir, ülke uzak olabilir.
Ama o kadar uzağa gidince orada tatil yapmanın nispeten ucuz olduğu (bedava demiyorum da mesela Antalya'dan daha pahalı olmayacak gibi diyeyim) ülkeler, şehirler nereleri var?
Meselan Zanzibar böyle bir yer mi? Tayland'da böyle yerler var mı?

Not: Tatilden anladığım şey denize girmek, şezlongda uzanmak.

 
Tayland her türlü daha ucuz.
Hindistan (Goa vs.) daha ucuz.
Malezya daha ucuz.

Az daha zam basarlarsa İtalya bile daha ucuz olacak zaten.
  • lcha  (26.01.23 15:42:14) 
Filipinler, mesela Boracay adası. Otel, yemek, içki, hepsi ucuz.

Geçen yıl Bali'de bir aylık airbnb kiralamak Antalya'da bir hafta tatil yapmaktan ucuza geliyordu, yeme içme kısmından emin değilim ama daha ucuz olduğuna epey eminim.
  • kobuzchu kiz  (26.01.23 15:51:28) 
Tum guney dogu asya, myanmar'dan viernam, filipinlere kadar ve aradaki tum ulkeler.

Guney amerika icin Bolivya, Paraguay digerlerine nazaran daha ucuz...

Afrika'da fas ve cezayir, saharalti afrika hakkinda cok bir sey diyemeyecegim sadece bazi ulkelerin gorunden daha pahaliya patladigini biliyorum oralarda...
  • hewit  (26.01.23 16:37:23) 
endonezya ucuzdur tahminen, ben arada balide otel fiyatlarına bakıyorum bayaaaa uygun.

o kadar uzağa gitmeye bile gerek yok aslında, 2 saat uçuşla mısır- sharm el sheih deki oteller antalya otellerinin 1/5 fiyatına. biz şubat ayında yaz tatili yapmak için gideceğiz.

tr de geçen yıl 5 gecesine 11k verdiğimiz bodrum voyage, bu yıl hem de erken rezervasyonlar açıldığjnda 40k istedi aynı tarihlere. şu an avrupa hariç hemen hemen her yer tr den ucuz gibime geliyor.
  • benaslinda  (26.01.23 16:56:35) 
Kolombiya’daydım geçen sene, yemek söylemiştim kuryeye 5 dolar bahşiş verecektim arkadaşım tuttu manyak mısın sen falan dedi çok büyük para bu bahşiş için… Bogota’nın en ciks fine dining restoranında masayı donattım 67 dolar mı ne öyle bir şey ödeyip çıktım. Acayip ucuz.

Şu an iki arkadaşım La Paz’da, tüm kıtanın en ucuz yeri olduğunu iddia ediyolar Bolivya için.
  • vedatchilipeppers  (26.01.23 17:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.