[]

twitter'da ismimi değiştiremiyor muyum

@ olandan bahsetmiyorum, bu kendi yazdığımız isim. mümkünse internet sitesi üzerinden yapmak istiyorum ama mobil de olur android için.

ya o kadar baktım ettim sitede bulamıyorum. internette araştırıyorum, gösterdikleri arayüzler ve sekmeler filan benim şu an twitter'da gördüğümden tamamen farklı. sinir oldum. bu @ zımbırtısını değiştirmeyi buldum mesela tamam ama ismim değişmiyor. yolu yok mu bunun? yani insanların bana ulaşabileceği handle'ı tak diye değiştirebiliyorum da hiçbir önemi olmayan isim niye değişmiyor anlamadım.


 
Android: Profil fotoğrafına tıkla, soldan panel açılacak, profil > profili düzenle.
Web: Profil fotoğrafına tıkla, açılan sayfadan profili düzenle butonuna bas.

  • cinsi kisi  (26.01.23 14:57:07) 
Çalışma var herhalde, çünkü Elon Musk da değiştiremiyorum diye tweet atmıştı bu sabah.


  • malheiros  (26.01.23 15:07:22) 
@cinsi kisi: web'de profil fotoğrafına tıklayınca hiçbir şey çıkmıyor. kendi sayfamda sağ tarafta profili ayarla sekmesi var ama orada da böyle bir seçenek göremedim.


  • mark greg sputnik  (26.01.23 15:24:49) 
Android uygulamada profiline gir. Sağda edit profile tuşu var headerın altında. Ordan yapılıyor direkt açılan pencerede isim kısmı var.

Web'de de aynı şekilde hatta, şimdi açılıyor bende pencere orada profil fotosu, ad, bio falan değiştiriliyor
  • nundu  (26.01.23 16:22:48 ~ 16:24:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.