[]

ithalatçı garantili playstation 5 alınır mı?

Sony eurasia garantili ile arasında 3-4 bin liraya varan fark var kimi satıcılarda. ithalatçı garantisinin garanti olmadığını biliyorum tamamen satıcı insafı ama 2 yıl garanti için bu fark verilir mi sizce? Ps5'lerde kronik, sık karşılaşılan bir problem falan var mı ki?
Bir de faturası varsa ve haliyle nereden alındığı belliyse schengen ülkelerinden (ve makedonya, sırbistan gibi birkaç ülke daha) alınmış Ps5'lerde de Türkiye'de 1 yıl garanti veriliyormuş. Satın aldığım yer bu faturayı da sağlarsa zaten 1 yıl garanti olmuş olacak.
Fikirleriniz neler?


 
su ana kadar hicbir elektronik urunu garantiye vermek durumunda kalmadim.

risk budur.
  • antikadimag  (26.01.23 12:11:56) 
@antikadimag
ben de öyle. zaten garantili bakıyordum ama aynı şeyi dün bir arkadaşım söyledi, o yüzden duyuru açayım bir de buradakilere sorayım dedim.

  • oldtimer  (26.01.23 12:14:02) 
geçen hafta xbox.x sattım. isterse ithalatçı garantili olsun ister sony/microsoft; satarken gideceği rakam belli. yani 3 fazla vereyim sony garantili alayım dersen satarken aradaki fiyat farkını alamazsın. kafa daha rahat olur sadece. bir sorun çıktığında ithalatçı giriyor araya olay bu. süreç uzuyor.

* dik kullanınca işlemci sıvısının aşağı akması ve dolayısıyla ekstra ısınma

gibi bug'lara baştan dikkat edip ona göre kullanılırsa bozması çok zor aletler. bütün oyunlar optimize, ekstra bir yük bindirmek çok ama çok zor. niye bozulsun.
  • onemoremile  (26.01.23 12:16:49 ~ 12:17:28) 
ben risk almazdım herhalde. o kadar para vereceğim 3 bin koymaz diye düşünüyorum.


  • drako  (26.01.23 12:19:57) 
alinmaz tabi. janjanli tabirlere takilmayin. esasinda

ithalatci garantisi = garantisi benim kral. abine guvenmiyor musun? tarzi cakal esnaf.
  • buenosdias  (26.01.23 12:20:42 ~ 12:21:22) 
Ben gözü karartıp aldırdım Almanya'dan 10 bine geldi. Bir de böyle projeksiyon ve süpürge almıştım, şimdilik problem çıkmadı.


  • mirty  (26.01.23 13:44:08) 
şans işi. benim dualsense kol bozuldu(drift problemi diyelim). sıfırını gönderdi eurasia.


  • unalub  (26.01.23 14:30:22 ~ 14:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.