[]

Samsung s22 ultra kullanan var mı?

Mrmnun musunuz? O fiyata daha iyi bir telefon varsa farkı nedir? Şu an samsung note 10 lite kullanıyorum.




 
Arkadaşım çok memnun, önceden note serisi alırdı ama malûm üretilmiyor artık. Bende bakmıştım kamera ekran harika. Tek sorun ben o kadar büyük telefon sevmiyorum, büyük ekran seviyorsan bakabilirsin. Düz s22 tipinde telefon seviyorum. O fiyata çıkınca Mi12 pro da bakabilirsin.


  • Topalordek  (25.01.23 10:08:51) 
O fiyata daha iyi bir cihaz var olmak üzere. 1 şubatta s23 serisi tanıtılacak. Bende s20 kullanıcısı olarak bekliyorum. 200 Mp kamera rumours var. O sebeple bekliyorum yoksa s22 ve s22 ultra, i14 pro serisi hariç en iyisi şu an. S23 çıkışıyla beraber hepsini pazara yollayacak gibi söylentiler gerçekse.


  • baldan kaymak  (25.01.23 12:10:48) 
Baldan kaynak, kamera açısından daha iyiyse bekleyebilirim aslında. Note serisini seviyorum ama lite foto konusunda o kadar iyi değil. O yüzden. Şu an taksitli alma imkanı var, onda yaparlar mı acaba, yoksa üzülürüm=)


  • mslny  (25.01.23 12:51:46) 
zaten o yüzden bekliyorum ben de :)

instada, youtubeda vs reels içerik yapıyorum amatörce. iphone 14'ü bile olanlar benim telefonla çekilelim istiyorlar. hele konu fotoğraf olunca bir ekranına bakıp bir benim telefona bakan çok gördüm, yüzler buruk. swh.

taksit yaparlar mı bilemiyorum ama unpackage etkinliği var. kaydolun samsung'un sitesinden. en kötü kredi ile vs alırsınız. tahminim 35-45 bandında çıkacak bu arada. elinizdekini verip almak da indirim sağlatacaktır.

bu arada bu snap gen 2 ile gelecek. exynos yok. avrupadaki gibi gelecek. sorunsuz, stabil bir cihaz bekliyorum.
  • baldan kaymak  (25.01.23 13:14:19) 
45bin mi!! İşte o olmaz=) yani taksit imkansız yapmazlar gibime geliyor. Kafamı çok karıştırdınız=) ben bu telefonu almak istiyorum deyince herkes iPhone 14 al o fiyata diyor, halbuki ben samsung kolaylığından çok memnunum, fotosu daha iyi olsun bana yeter=)


  • mslny  (25.01.23 21:06:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.