[]

İş sonrası

işiniz her ne ise işten eve geçtiğinizde işi tamamen arkada bırakıp mesaiyi unutmanız kendinize gelmeniz ne kadar sürüyor ?
yaptıklarınız, yapacaklarınız, hatalarınız, konuştuklarınız falan tamamen etkisini yitirmeye ne kadar sonra başlıyor? ya da başlıyor mu hiç?



 
Ben uzaktan çalışıyorum. Bazen işi komple unuttuğum gibi deminki gibi iş bilgisayarini kapatıp anca yatağa geçebildiğim olabiliyor. Iş yoğunluğuna göre değişiyor yani.


  • Amaranta ursula  (24.01.23 22:38:37) 
Yemek yiyip duş aldıktan sonra tahminen 2saat.
Şuanki işim her ne kadar rahat olsada durum böyle.
Önceki işimde gecede telefon susmadığı için uyurken sadece unutuyordum işi
  • kararsızataletfilozofu  (24.01.23 23:42:01) 
cok canimi sıkan bi durum yoksa ofisin kapisindan ciktigim anda orada birakirim ne varsa. ama canimi sıkan bir durum olmussa maalesef uyurken bile benimle oluyor.


  • in vino veritas  (25.01.23 00:29:47) 
Mesai saatim 18:00' da bitiyor, saatler 18:00'ı gösterdiği anda biter. Yani genel olarak yapım herhangi bir olayı sallamamak üzerine kurulu. Örneğin bir sorun veya kriz var dimi, hemen beynimde önceki dönemlerde yaşadığım krizleri aklıma getirip ''onlar çözüldü bun da çözülür'' diyorum ve harbiden de bi şekilde çözülüyor, veya '' bu sorun çözülmezse ne olur ?'' sorusunu soruyorum kendime aldığım cevaplar genelde '' azar yerim, insanlar tarafından başarısız olarak yaftalanırım, yöneticimin güvenini kaybederim '' yönünde oluyor, e bunlar benim için önemli şeyler olmadığı için aynen oyuna devam diyorum kendime.

Bu arada kamu kurumu çalışanı vs değilim bildiğin beyaz yakalı köleyim, kimse atom parçalamıyor, yaptığımız hatalar dünya için bir önem arz etmiyor, can sıkmaya gerek yok oyuna devam...
  • ebeş  (25.01.23 09:29:39) 
tatile çıkmadığım sürece hep aklımın bi yerinde iş var.


  • nuisance  (25.01.23 10:11:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.