[]

bu jingle ı 2023 yılında amatör biri yapabilir mi?

yoksa illa ki profesyonel programlar mı gerekiyor? kayıt 2008 da yapılmış. görüntüyü değil müziği soruyorum.

vimeo.com


 
ipad/iphone'daki Garageband'in hazır enstrüman paketlerini kullanarak bile benzerini yapabilirsin bence.

Midi klavye + VST'ler ile (paralı da olabilir bedavalar da var, virtual studio paketleri ses veya efekt için) daha iyisini de yaparsın bu eski tarz çok dijital kalmış.
  • nhk ni youkosu  (23.01.23 23:00:52 ~ 23:01:23) 
FL studio veya magix isimli programları beleş indirip bu jeneriği yapmak teknik olarak mümkün bence crack falan yapınca bütün davullar falan iniyor ama yetenek lazım olm yani amatör yine yapamaz yani ben yapamıyorum.


  • baba553  (23.01.23 23:17:25) 
Profesyonel ekipman/yazılım iki taraflı bi kılıç net bi yanıtı yok.

Ekipman yazılımı yemek malzemeleri yapan kişiyi de aşçı olarak düşünebiliriz.

İyi malzeme iyi aşçı güzel yemek

Vasat malzeme iyi aşçı yine güzel yemek çıkabiliyor

Vasat malzeme kötü aşçı, İyi malzeme kötü aşçı genelde kötü yemek çıkıyor.


Kafasında biraz müzikal bilgi ve iş akışı olan biri orta halli bi telefon yazılımı ya da basit bi açık kaynaklı yazılım ile yapabilir.
  • hedep  (23.01.23 23:46:54) 
Yaparsın.

İyi bir bilgisayar, birkaç iyi vst, midi klavye ve ses kartıyla yapar az bucuk müzik bilen biri.


Bu tarz programlar artık çok güçlü. Orkestra olmadan sadece oturma odanda senfoni kaydedebilirsin. Vokal bile okutuyorsun.
Örnek:
www.youtube.com
  • anten  (24.01.23 11:18:51 ~ 11:20:47) 
kısa bir eğitimle yapar.
hatta ilk cevapta söylendiği gibi garageband ile bile çok benzerini yapabilirsin.

ama yine de müzik bilgisi gerekli.
  • teritori  (24.01.23 14:54:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.