[]

yutkunamama olayina tavsiye gelir mi?

ates, halsizlik ve bogaz agrisi. bogaz icin ilac istedim eczaneden pastil gibibi sey verdi ama evde yapmalik hizli cozum gelirse deneyebilirim. dr gidemem yurt disindauim




 
ates dusurmek icin ilac aldin mi acetaminophen, ibuprofen vs?

bunun disinda evde yapilacak cozum dinlenmek, bol sivi almak, iyi beslenmek, gereksiz terlememek falan.
  • hot potato  (23.01.23 19:29:55) 
Kocakarı ilacı tarifi gibi ama ne zaman boğazım ağrısa toz zencefil ve limonu karıştırıp çay kaşığıyla hüpletiyorum iki gün boyunca. Geçiyor. Eğer tatlansın ve kıvamlansın derseniz bal ekleyin bir de. Ayrıca bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.


  • vedatchilipeppers  (23.01.23 19:35:12) 
benden de bir kocakarı ilacı ama bunu çocukluğumdaki doktorum anneme anlatmış.

limonu ortadan ikiye kesip toz şekere batıra batıra emersen, limon boğazını yakıyor ve yutkunman rahatlıyor.
şeker tanecikleri de peeling etkisi yaptığı için iltihabın bademciklerde yarattığı tabakayı en azından 2-3 saatliğine oradan söküyor.

geçmiş olsun.
  • blatta hiberna  (23.01.23 20:29:37) 
Ada çayını gargara yapabilirsiniz.


  • 1965  (24.01.23 00:16:50) 
Cevapları okuyunca yazma gereği duydum;
@ vedatchilipeppers’in tarifinin ve limon+şeker etkisinin ilaç formu; İmuneks boğaz spreyi. İçeriği ve etkisi aynı dolayısıyla kocakarı ilacı tarifine devam:) ben bunu yanımda bulunduruyorum. Kalabalık ortamlara girdikten sonra falan direkt boğazıma bundan sıkıyorum. Çok etkili, tavsiye ederim.

  • halboyle  (24.01.23 01:10:26) 
imuneks sprey +1
ayrica bir zamanlar bir bardagin icine bal, biraz karabiber (toz olan toptan cekilmis degil) ve limon ile macundan biraz daha sivi bir kivamda kocakari ilaci yapip icerdim, cok iyi gelirdi.

  • 65 derece  (24.01.23 13:03:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.