[]

bedelli askerliğe hiç telefon götürmemek

şöyle ki e-sim kullanıyorum. tekrar fiziksel sim çıkarmam gerekecek. simi iptal edicem vsvs

tuşlu telefon almam lazım boşa, başka bir masraf.

sevgilim, kız arkadaşım vs yok ailemi arkadaşlarımı 1 ay aramasam konuşmasam bir şey olmaz. haliyle hiç telefon götürmemeyi düşünüyorum. Mümkün mü bu ne gelir başıma en fazla. tavsiyelere açığım.

 
bence götür ya insanlık hali.
yani sıkılmaz mısın?
acil bir şey olur bir haber gelsin dursun yanında bi telefon.
  • jelly bear  (23.01.23 14:22:12) 
ben 15 gün için götürmemiştim, ankesörlü telefonlar vardı, onlardan ariyodum ailemi, çok da rahat oluyodu. acil durumlar için koğuş arkadaşlardan birisinin numarasını verirsin ailene olur biter.


  • valkin rockefeller  (23.01.23 15:15:56) 
Telefon sadece telefon olarak kullanılmıyor. Ben radyo dinliyordum. Alarm için kullanılabiliyor. Yeni hat alın. Bu kadar uğraşmanıza gerek yok.


  • dissendium  (23.01.23 15:21:42) 
Ben 6 ay yaptım telefon götürmedim.


  • komando kani var bende  (23.01.23 15:22:22) 
Ben de götürmedim. Kantinden ankesörlü telefon icin kart aldım.


  • reactionic  (23.01.23 15:24:29) 
Götürmesen de olur. Özellikle bedelli için. Yani sıkılırım, ailemi ve arkadaşlarımı özlerim diyorsan al. Yoksa gerek yok. Telefon etmek istersen kartlar var, ankesörlü telefondan ararsın.


  • nawar  (23.01.23 15:27:12) 
sıkılmam diyorsan ankesörlü telefon işini görür çok ses duymak istersen.


  • mstiteltr90  (23.01.23 15:36:24) 
ben de goturmemeyi dusunuyorum


  • tantavizisyon  (23.01.23 15:51:27) 
ben acemilikkte götürmemiştim. arayacak biri yoksa problem olmaz. fakat sevgilin falan varsa ankesörlülerle ilişki yaşarsın. o 45 dakikalık mor kartlardan kaç yüz tane almışımdır bilmiyorum. kantinci beni görünce kaç tane vereyim diyordu.


  • bohr atom modeli  (23.01.23 17:36:11 ~ 17:36:34) 
Herkeste telefon olacağı için aramaktan ziyade boş zamanlarda bir nimet oluyor. Ben tekrar gitsem götürürdüm.


  • bugisme  (23.01.23 18:20:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.