[]

renault megane e-tech

araba noob'uyum, az once eurosport'ta soyle bi reklama denk geldim cok begendim. merak edenler icin: youtu.be

bu araba tr'de var mi? cok mu pahalidir?


 
Tr'de yok.
Çok mu pahalidir? Pahalı. Fransa'da bile 40-50 bin eurolarda.

  • logisticsmanager  (22.01.23 13:41:56) 
Eylül'de geleceği söyleniyor. Fiyat için şimdiden bir şey söylemek güç.


  • emanual  (22.01.23 21:15:05) 
Bu elektrikli araba işleri pek bizim gibi metropollerde yaşayanlara göre değil sanki. Neden dersek, hepimizin müstakil evi var mı?

Hadi müstakil ev olmasa da hepimiz kapıya arabasını çekebilecek bir esnaf mıyız?

Çünkü şarj işi uzun sürüyor ve kendi evimde veya dükkanımda şarj edemeyeceksem benim için asla mantıklı değil. Akşam işten eve dönerken, zaten yol 1 saat en iyi ihtimal ile İstanbul'da. Bir de yolda şarj istasyonunda bir saat şarj mı bekleyeceğim?

Ama müstakil evi olan için on numara, akşam çeker kablosunu takar fişini. Sabaha kadar zaten dolar, on numara da ucuz olur ev elektriği çünkü.

Öbür türlü;

pbs.twimg.com
  • John Bloor  (23.01.23 11:06:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.