[]

PS4 Last of Us Remastered Oynasam Yeter mi?

sırf şu hbo dizisinden daha fazla zevk almak için arkadaşın ps4 ünü 1 haftalığına aldım. Onda abonelik varmış. Last of us remastered olarak indirdim. Bunun part 1 part 2 kısmı içinde mi?

Şimdi yenisi çıkıyor vs muhabbeti var anlamıyorum. Benim için önemli olan oyuncuların yaşadığı deneyimi yaşamak...


 
O sadece ilk oyun. Diziden bağımsız iki oyun da efsane bence, oynanması gerekiyor.


  • signore  (22.01.23 10:17:29) 
Last of us remastered sadece part 1 i iceriyor. Yani dizinin 1. sezonu.
2. sezon da part 2 yi konu alacak ama hemen 2. sezon seneye devam eder mi bilmiyorum.

  • nuevo  (22.01.23 14:29:38) 
peki part 2 sini oyun olarak nasıl bulacağım?


  • sakince  (22.01.23 15:08:23) 
@sakince; satın alarak.

Cihaz ödünç olduğu için dijital sürüm yerine ikinci el cd versiyonu alabilirsin. Oynadıktan sonra satarsın.

Doğrudan bu işi yapan dükkanlar falan da var. Oyunu sana 300 e satıyor mesela, bitirince getir cd sağlamsa 250 den hemen alırım vs şeklinde.

Kendim uğraşırım letgo falan dersen makassiz da alıp satabilirsin.
  • materyalist imam  (22.01.23 16:07:35) 
Diziyi izlemek için neden oyunu oynama ihtiyaci hissedesin ki ?

Lotr kitaplarini okumamis birisi de pekala filmleri izleyebilir mesela.

Oyun zaten tirt, interaktif sinema tadinda ve hikayesinde abartildigi gibi bir orijinallik yok. ikinci oyunun le$ligine girmiyorum bile.
  • Avoiding The Puddle  (22.01.23 20:20:09) 
Yukarıdaki arkadaşın oyun hakkındaki fikrine saygı duymakla beraber fikrimin tamamen farklı olduğunu belirtmek isterim.

Oyun tırt falan değil bana göre bir şaheser. Single player oyunlarda sinematiğin ön planda olması doğal bir durum çünkü bir hikayeyi oynuyoruz. Diyalogların ve olayların içinde olmalıyız. Hikayesi zombi sebebiyle orjinal gibi görünmeyebilir ancak işlediği temanın anlatılış şekli itibariyle oyun seni içine çekiyor. Spoiler vermek istemiyorum ama last of us aşırı duygu yüklü bir oyun. Herkesin oynadığı oyundan beklentisi farklıdır. Ama ben şahsen hikayesini takip edemeyeceğim bir single player oyundansa gidip online oyun oynarım. Single playerda sinematiğin bol olması bir gereklilik.
  • nuevo  (23.01.23 16:46:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.