[]

ihbar süresi

Yaklaşık 2 yıldan fazla süredir aynı şirketteyim. Başka bir teklif aldım fakat adamlar 2 hafta sonra başlamam gerektiğini söylediler. Fakat yasal ihbar süresi 6 hafta bu bir zorunluluk mu yoksa şirketlerle anlaşılabilir mi?




 
Şirketle anlaşabilirsin. Anlaşamazsan bu sürede kalman gerekiyor.


  • nawar  (21.01.23 13:35:10) 
sirketle anlasabilirsin, 2 hafta kisa sure degil zaten gunde 2 saat de is arama suren var. ama eger zorluk cikarirlar da birakmak istemezlerde ihbar tazminatini maasindan kestirip cikabilirsin de (bunu genelde pek yapmiyor sirketler bu kadar zora kosmuyorlar yani).


  • in vino veritas  (21.01.23 13:53:32) 
haklı fesih gerekçeniz var mı


  • eli peynir ekmekli  (21.01.23 15:01:37) 
En kötü şartlarda ihbar tazminatı çıkar, 6 hafta ihbar süren var, 2 hafta durursun, 4 haftalık brüt maaşını şirkete ödersin.

Yani en az 1 maaşı feda etmen lazım.
  • kimlanbu  (21.01.23 16:32:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.