[]

bozuldugunuz ve gorusmeyi keseceginiz arkadasiniza uzun mesaj yazar misiniz

hani butun dusuncelerinizi ozetleyen bir mesaj. iliski bitiminde yazilan uzun mesaj gibi. yoksa bu mesaj sadece iliski bitiminde mi yaziliyor.

cok bozuldum birine ve bunu da bilsin istiyorum. acik acik yazsam mi dusuncelerimi yoksa birak bosver mi dersiniz?

5 ay once tanistik, ayda 1-2 gorustugum biri. ben yazmak istiyordum normalde ama o tamamen sessiz sedasiz silmeye ok gibi. buna da biraz daha bozuldum. ne alingan insanim be.

edit: ek bilgi, yurtdisinda 2 turk'uz. tikler gelecek.

 
Hiç gerek yok.


  • OrangeYellow  (21.01.23 03:28:02) 
Yazmak rahatlatir, yaz gitsin.


  • Avoiding The Puddle  (21.01.23 06:46:00) 
Gerek var mı o dramaya? Görüşmeyin gitsin işte.


  • salihdt  (21.01.23 08:49:06) 
Yakın zamanda yaşadım;

karakterinden kaynaklı bir sorun yaşadığımız ve dolasiyiyla çözümü mümkün olmadigi için dramasiz sessizce çekildim. O bir tık açıklama çabasına girdi ama gerek olmadığını belirttim. İletisimi kesme kararim kesinse uzatmaya gerek yok i think

Mis gibi kafam rahatladi
  • abuzer  (21.01.23 09:22:45) 
sırf rahatlamak için bile yazmaya değer. en azından sizin için closure olur. öteki türlü karşı taraf durduk yere bana küstü diyip mağduru oynuyor çevreye etrafa.


  • kurbanlik koyun  (21.01.23 13:38:21) 
hic ugrasmam, hatta tam tersi mesajlarina kestirme veya kisa cevaplar veririm. azalarak biterim yani. umursamadigim ve artik hayatimda olmayacak biri icin parmagimi oynatmaya bile ugrasmam.


  • in vino veritas  (21.01.23 13:57:42) 
"Yok artik, bir de bayil istersen feriha sdghc"

+ :)

karşı cins ise yazma
hem cins ise bir aktivitiye davet et ses çıkmaz ise kırıldığını ifade et yeter
  • bir soru sorcam  (21.01.23 15:42:31) 
feriha yorumundan sonra kesin kararimi verdim. hahaha.


  • antikadimag  (21.01.23 20:23:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.