[]

bu insanlar spor salonunda neden eldiven takmıyor?

yav yeri geliyor el başına 50-100 kilogram ağırlık düşüyor. ben spor salonunda eldiven takan %10'un arasındayım. bakıyorum kimsede yok. nasır tutmuyor mu o eller?

eldivenin bir dezavantajı olduğu için mi takılmıyor yoksa erkek adam eldiven takmaz mı?


 
Erkek adam eldiven takmaz olayı salonlarda var ama yalan bi konu tabii o, her konuda olduğu gibi bunda da bilimin söylediği bazı şeyler var: Bir ağırlığı kaldırmanın en önemli noktası barı kavradığın andır. Barı kavrayıp iyice sıktığında sinir sistemin beynine "bro şimdi bu bi ayılıklar yapacak hazırla kendini testosteronu artır growth'u bas yap bi şeyler amk" diye ulak yolunu açar sinyal gönderir, sen de o ağırlığı kaldırırsın ama eldiven takınca o "hissiyat" kesinlikle oluşmuyor, o nedenle de kimse takmaz pek. Ben bi kere deneyeyim dedim normalde 130 kg bench yaparken 80 kiloda set yapamadım eldivenle. Ha elim nasır oluyorsa da oluyor ama çok önemli değil benim için.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (20.01.23 23:44:51) 
Erkek adamin eli nasırlı olur, hatta deadlift yaparken arada onlar kopar...

Ben sevemedim ondan magnezyum sürüyorum. Çok acayip ağırlık olacaksa misal 1rm deneyeceksem wrist strap vs kullanirim.

Misal spor salonunda squatta enseye sünger koyan da çok olur. Ben de gençken koyardım. Simdi 200 kg ile yaparim koymam. Zamanla guclendikce gerek mi olmuyor bilmiyorum.
  • logisticsmanager  (20.01.23 23:51:29) 
Sadece sırt çalıştığım zamanlar eldiven işlevini yerine getiriyor öteki günler gereksiz bana göre. Bi de belli bi yerden sonra eller acımıyor


  • olaylar olaylar  (21.01.23 00:50:34) 
Gereksiz, degmiyor.


  • baldur2  (21.01.23 06:51:39) 
Ben takıyorum da, benimkiler daha çok bilek destekleyici.

Bu eklemler bana ilerde lazım.
  • Mirket  (21.01.23 11:15:02) 
Abi böyle konuşunca yanlış anlaşılmasın %100 "raw" takılıyoruz zannetmeyin bilek için wrist wrap çekme hareketleri için strap ağır squat'larda diz için dizlik falan hepsini kullanıyorum ben kendi adıma ama yukarıda anlattığım nedenlerle eldiven kullanmıyorum, onun dışında da duyuruda sorulduğu gibi eldivendir squat yastığıdır falan bunları çok "pussy" gören azımsanmayacak da bir kitle var.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (21.01.23 11:51:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.